În această seară, de la ora 20:00, fanii serialului ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, vor avea parte de noi evenimente dramatice și situații tensionate prin care trec personajele preferate ale îndrăgitei producții.

Süreyya intră în panică după accidentul în care a fost implicată Suzan, iar Akif nu știe cum să reacționeze în această situație teribilă. Pe de o parte, bărbatul vrea să acopere vina femeii de care s-a îndrăgostit, Surreya, însă pe de altă parte, el regretă situația dramatică în care se află prietena sa, Suzan, ajunsă în stare gravă, la spital.

Șevval află de la Gulten că filmarea care o incriminează de uciderea fostului soț se află în posesia lui Suzan și se teme că aceasta o va da în vileag. Pe de altă parte, Gulten, cea care până odinioară o șantaja pe Șevval cu filmarea incriminatoare, ajunge, din nou, într-o situație ”favorizantă”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citește și: Cine este actrita celebră care și-a donat toata averea celor nevoiași; telespectatorii o pot urmări pe micul ecran, la Kanal D

Ömer este în stare de șoc atunci când află ca mama sa a avut un accident și se zbate între viață și moarte, în spital, iar Yaman face tot posibilul să ajute la salvarea vieții femeii iubite.

Noi drame vor acapara viețile membrilor familiei Eren iar Aybike, din dorința de a-și ajuta familia, va trebui să facă față unei situații extrem de stânjenitoare, care va provoca suferință celor din jur.

Nu ratați întâmplările emoționante, pline de dramatism, din noul episod al serialului ”Totul pentru familia mea”, difuzat în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si