UPDATE. Matei Vali Cătălina, secretara-şefă a Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) „Carol Davila”, a fost găsită moartă într-un lac din Capitală, a anunțat Poliția Capitalei. 

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă a Universităţii de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon

Știrea inițială. Secretara șefă de la Facultatea de Moașe a UMF din București a dispărut fără urmă, de acasă.

Matei Vali Cătălina este căutată la nivel național, iar cine o vede este rugat să apeleze numărul de urgență 112.

Secretara șefă de la Facultatea de Moașe a UMF din București, căutată la nivel național

Matei Vali Cătălina, în vârstă de 43 de ani, este secretară șefă în cadrul Facultății de Moașe și Asistență Medicală a UMF Carol Davila din București. Potrivit informațiilor transmise de b365.ro, femeia ar fi părăsit domiciliul situat înn Sectorul 2 al Capitalei, în cursul nopții trecute, în jurul orei 00:00.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citește și: Un minor de 4 ani a fost snopit în bătaie de un bărbat beat, în Vrancea. Copilul a ajuns la spital, în stare gravă

La momentul dispariției, secretara șefă purta un pulover gri, pantaloni bleumarin și adidași albi. Matei Vali Cătălina are 160 cm înălțime și greutatea de 60 kg.

Matei Vali Cătălina este căutată la nivel național. În cazul în care o vedeți, sunteți rugați să apelați la numărul 112.

Citește și: Unde au fost văzuți gemenii din Târgu Jiu, după ce au fost dați dispăruți de mamă. Detalii de ultim moment: „Au fost în...”

"Astăzi, 18 septembrie 2024, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la dispariţia unei femei care a plecat în cursul acestei dimineţi de la adresa de domiciliu din Sectorul 2 şi nu a mai revenit până în prezent. Persoana dispărută se numeşte Matei Vali Cătălina, este în vârstă de 43 de ani. Poliţiştii au demarat procedurile de depistare a persoanei în cauză, aceasta fiind dată în urmărire la nivel naţional. Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112", a transmis Poliția Capitalei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si