Marian și Gheorghe, doi gemeni minori din Târgu Jiu, au fost dați dispăruți de mamă. Cei doi ar fi fost văzuți într-un loc aglomerat, la câteva ore de la dispariție.

Gemenii din Târgu Jiu, dați dispăruți de mamă, posibil observați într-o gară

Marian și Gheorghe, în vârstă de 15 ani, au fost dați dispăruți de cea care le-a dat viață. Cei doi gemeni minori ar fi dispărut după ce au terminat orele de la liceu, pe data de 16 septembrie.

Mama acestora le-a raportat dispariția după ce aceștia nu au mai venit de la școală, acasă. 

"La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, cei doi copii, Tăbuși Marian și Tăbuși Gheorghe, ambii de 15 ani, după finalizarea programului școlar la liceu, nu au mai revenit la adresa de domiciliu", a transmis Poliția.

Pe rețelele sociale, mama gemenilor amintește că cei doi frați aveau în posesie, la momentul dispariției, suma de 1.000 de Euro. 

Un anunț publicat pe un grup de Facebook lansează o ipoteză șocantă. Cei doi gemeni ar fi fost observați coborând dintr-un tren, în gară la Craiova.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Gemeni dispăruți

[Sursa foto: Rețele sociale]

Dacă îi vedeți pe Marian și pe Gheorghe, sunați la 112.

Semnalmente Tăbuși Marian: înălţime 1,73 m, greutate de aproximativ 59 kg, ten deschis, față rotundă, ochi căprui, păr șaten, fără semne particulare sau tatuaje. La data dispariţiei purta un hanorac alb, blugi de culoare neagră și adidași de culoare albă.

Marian

[Sursa foto: Poliția Română]

Semnalmente Tăbuși Gheorghe: înălţime 1,71 m, greutate de aproximativ 59 kg, ten deschis, față rotundă cu alunițe, ochi căprui, păr șaten, fără semne particulare sau tatuaje.

La data dispariţiei purta un hanorac negru, blugi de culoare neagră și adidași de culoare gri.

Gheorghe

[Sursa foto: Poliția Română]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si