„Eu am crescut cu Cosmin Cernat la televizor (…); tu erai bărbatul ăla frumos cu care m-aș fi căsătorit, cel pe care l-am văzut model. Un bărbat foarte frumos, cu multă elegantă și tact”, a spus Irina Rimes.

Citeste si: Kanal D si Radio Impuls, premiate la Gala “Brand Excellence Hall of Fame Awards 2021”. #Kanal D, distinctie pentru Excelenta in Televiziune, iar Radio Impuls a fost premiat pentru cresterea spectaculoasa in audiente

Irin Rimes la Radio Impuls

"M-a emoționat întâlnirea cu Irina Rimes, este o față extraordinară. Am fost impresionat să ascult povestea ei. Mi-a mărturisit că întâlnirea noastră i-a amintit de copilărie, pentru că mă urmarea la televizor și dorea să se căsătorească cu mine. Este pentru mine onorant că un star ca ea m-a avut ca idol în copilărie. Este o față foarte profundă", a declarat Cosmin Cernat, gazda emisiunii "Invitatul de 12" de la Radio Impuls.

Citeste si: Cerută în căsătorie, chiar pe platoul de filmare de la “Survivor România”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Irina Rimes s-a lansat pe piața muzicală din România cu piesă "Visele"care s-a menținut pe primul loc în topurile muzicale din România luni de zile. A cochetat cu muzică și poezia încă din copilărie, a devenit cunoscută mai întâi în Republica Moldova, după ce a participat la un show de talente, unde a ajuns până în finală. „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Bolnavi amândoi”, „Nu știi tu să fii bărbat” sau „POEM” sunt doar câteva dintre melodiile care au impresionat milioane de fani ai artistei.

Citeste si: VIDEO- Kanal D, 14 ani de seriale turcești, emisiuni extraordinare, știri obiective

Nu ratați duminică, începând cu ora 12.00, un interviu memorabil cu Irina Rimes, la "Invitatul de 12", emisiunea găzduită de Cosmin Cernat, la Radio Impuls.

Citeste si: Ce i-a declarat Irina Rimes lui Cosmin Cernat, în emisiunea ”Invitatul de 12”, de la Radio Impuls: “Tu erai bărbatul ăla frumos cu care m-aș fi căsătorit…”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si