Irina Tănase a fost citată telefonică marți de către procurori. Tânăra are calitatea de martor într-un dosar în care este implicat și Liviu Dragnea.

Surse din apropierea anchetei susțin că Irina Tănase a primit mai multe întrebări din partea procurorilor cu privire la locuința pe care a avut-o ceva vreme, dar și

despre proveniența banilor. 

Citeste si: Cum si-a petrecut Liviu Dragnea primul weekend in libertate. „..Este cu copiii la Alexandria”

Ce vor să afle procurorii DNA

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție urmăresc să afle proveniența banilor cu care tânara și-a și multonat o casă alte bunuri, având în vedere că aceasta nu ar fi muncit.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Irina Tănase ar fi muncit ca mediator într-un cabinet de avocatură cât timp Liviu Dragnea se află în spatele gratiilor. Tânăra va trebui să justifice sumele de bani.

Aceasta nu a dorit să comunice cu presă nici la intrarea în instituție, nici după ce a încheiat discuțiile cu procurorii de la DNA. 

Citeste si: Unde va locui Liviu Dragnea dupa ce va fi eliberat din închisoare. Fostul președinte PSD are o vilă în localitatea natală și un bloc în București

Irina Tănase, martor în dosarul Tel Drum

Irina Tănase a mai fost audiată la DNA în decembrie 2020, în calitate de martor în dosarul Tel Drum. La aceeași stare, Irina Tănase a declarat pentru postul de televiziune Antena 3 că cel mai probabil, procurorul de caz doar a vrut să o cunoască, susținând că în prevăzută în dosarul Tel Drum ea avea doar opt ani.

„Am fost citată în calitate de martor în dosarul Tel Drum. Nu știu ce a vrut să afle de la mine, nu am dat declarații, cred că a vrut dânsa să nu cunoaștem", a declarat ironic, Irina Tănase, când a ieșit de la Direcția Națională Anticorupție, menționând că ar putea fi vorba despre o „răzbunare a sistemului”.

Citeste si: Presa mondenă susține că Liviu Dragnea și Irina Tănase nu mai sunt împreună. Blondina neagă afirmațiile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si