Patroana unei case de vacanță din Brașov a rămas fără cuvinte când a verificat lădița în care lăsase pere gratis pentru șoferi.

Laura, patroana unei pensiuni din comuna Bran, Brașov, a decis zilele trecute să facă un gest impresionant pentru șoferii blocați în mașini pe drumul din fața afacerii sale. Femeia, care deține și o livadă, nu a stat pe gânduri și le-a oferit oamenilor pere gratis, deși a muncit un an întreg pentru ele.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Un român gelos din Italia a vrut să-și arunce de la etaj soția, dar a fost oprit de fiica lor. Scenele la care a asistat adolescenta- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

A lăsat fructele într-o lădiță așezată în fața casei de vacanță și s-a întors la lucru în curte. La sfârșitul zilei, Laura a revenit pentru a strânge fructele rămase, lădița, și tablița pe care le lăsase pe marginea drumului. Ce a găsit, însă, în locul perelor, i-a provocat un adevărat șoc.

„Se reabiliteaza DN73, drumul care trece prin Bran. Ieri după amiază era o coloană de nedescris, stăteau mașinile zeci de minute fără să miște în fată la Petit Castel.

Ca să le îndulcesc drumeților șederea, am scos o lădiță cu pere, din care i-am invitat să se servească GRATIS. Noi ne-am vazut de treabă prin livadă și spre seară când traficul s-a liniștit, m-am dus să strâng...” Citește continuarea pe WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si