Close sidebar
Close sidebar

Ironia sorții! După un an de muncă, românii au ajuns să dea fructele pe gratis, pentru că noi le luăm din alte țări. Patroana unei pensiuni din Brașov a avut însă parte de o surpriză, când a verificat lădița lăsată la poartă: "M-a impresionat maxim"

Mihaela Costin,


DISTRIBUIE
acest articol

Patroana unei case de vacanță din Brașov a rămas fără cuvinte când a verificat lădița în care lăsase pere gratis pentru șoferi.

Laura, patroana unei pensiuni din comuna Bran, Brașov, a decis zilele trecute să facă un gest impresionant pentru șoferii blocați în mașini pe drumul din fața afacerii sale. Femeia, care deține și o livadă, nu a stat pe gânduri și le-a oferit oamenilor pere gratis, deși a muncit un an întreg pentru ele.

Citeste si: Ea este Liliana, românca ucisă de iubit în Italia. Totul ar fi pornit de la o ceartă- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat s-a trezit pe masa de operație în timp ce medicii îi recoltau inima pentru transplant. „S-a zbătut pe masă”- antena3.ro

A lăsat fructele într-o lădiță așezată în fața casei de vacanță și s-a întors la lucru în curte. La sfârșitul zilei, Laura a revenit pentru a strânge fructele rămase, lădița, și tablița pe care le lăsase pe marginea drumului. Ce a găsit, însă, în locul perelor, i-a provocat un adevărat șoc.

„Se reabiliteaza DN73, drumul care trece prin Bran. Ieri după amiază era o coloană de nedescris, stăteau mașinile zeci de minute fără să miște în fată la Petit Castel.

Ca să le îndulcesc drumeților șederea, am scos o lădiță cu pere, din care i-am invitat să se servească GRATIS. Noi ne-am vazut de treabă prin livadă și spre seară când traficul s-a liniștit, m-am dus să strâng...” Citește continuarea pe WOWbiz.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI