O postare pe o retea de socializare a produs valuri de reactii, cand cineva a povestit despre intalnirea dintre jandarm si femeie, dincolo de "campul de lupta", intr-o situatie chiar delicata. Jandarmul, care jignise o femeie in Piata Victoriei in data de 10 august, a ajuns intr-un cabinet medical, cu copilul suferind de autism, insa a trait socul de a recunoste cine era doctorita din fata lui: era femeia din Piata Victoriei careia ii spusese "da-i, fa, drumul acasa."

Mesajul integral:  "Unul din jandarmii cu care am avut eye contact minute bune, pe 10 august, in Piata Victoriei, pana cand a inceput sã ne insulte pe mine si pe prietena mea si a conchis cu "da-i, fa, drumul acasa", a venit azi cu copilul lui cu autism, la mine, pentru coordonare in terapie. M-a recunoscut, a evitat, a lasat capul in jos si a intrebat:"se mai poate"?
Bineinteles ca se poate, inconstientule. "Se mai poate" dintr-o mie de motive umaniste, etice si corelate cu cat de mult imi respect meseria, dar mai ales se mai poate pentru ca eu nu o sa-mi bat joc de copilul tau cum alegi tu sa o faci. Sa stii ca pot sa inteleg ca e meseria ta si nu poti sa renunti pentru ca ai un copil cu dizabilitati si stiu cat de greu trebuie sa-ti fie.

Pot sa inteleg ca ai respectat ordine, ca ai crezuri distincte de ale mele, ca esti nefericit si nu stii sa te gestionezi, ca nu ai reusit sa te educi mai mult, ca ai complexe sfasietoare si te-ai simtit ok sa ma jignesti. Pot sa inteleg, nu sa te aprob. Am raspuns doar cu: bineinteles. Si m-am prefacut amnezica.
La rugamintea prietenei care a scris postarea i-am sters numele pentru ca ii poate afecta munca."
, este mesajul care a provocat zeci de comentarii si mii de reactii. Nu se poate verifica veridicitatea acestei intamplari, insa mesajul a ajuns viral in mediul jurnalistic si online.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

sursa: facebook.com

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si