Close sidebar
Close sidebar

Irpin, cățelul rănit în războiul din Ucraina, a fost adoptat de o familie din Portugalia - FOTO

O familie din Portugalia l-a adoptat pe celebrul cățeluș găsit rănit pe frontul războiului din Ucraina. Salvat în ultima clipă de medicii veterinari ucraineni, cățelul poartă numele orașului din care a fost salvat: Irpin.

Sorin Negru,

Irpin, cățelul salvat din războiul din Ucraina, în noua sa casă din Portugalia

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Irpin a fost salvat în mod miraculos din ruinele unei clădiri din orașul Irpin, ocupat de ruși, pe linia frontului din Ucraina.

Citeste si: Zelenski spune că rușii vor fi împinși dincolo de granițe. A început contraofensiva armatei Ucrainei

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cățelușul avea o rană uriașă în zona gâtului și a fost tratat de organizația Animal Rescue Group. Acum el va avea o nouă familie, tocmai în celălalt capăt al continentului.

Animalele din Ucraina, victima agresiunii ruse

Nu doar oamenii simt durerea și disperarea provocată de invazia rusească din Ucraina, ci și animalele de companie, multe dintre ele blocate acum în cuști, după ce stăpânii lor fie au fost uciși, fie au fost forțați să fugă și să le lase în urmă.

La adăpostul de animale din Liov, se află o mulțime de astfel de animale, pe care voluntarii s-au străduit să le salveze din zonele lovite de război, precum scrie Euronews.

„Unele dintre aceste animale sunt în stare foarte proastă. Unele nu au mai mâncat de mult timp, iar altele sunt foarte stresate și tulburate de scenele pe care le-au văzut. Unele animale se mușcă sau se zgârie singure. Noi încercăm să le ajutăm”, spune Natalia Tirko, voluntară.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI