Close sidebar
Close sidebar

Cine este, de fapt, Isabella de la „Puterea Dragostei”?! Bruneta a pus băieții pe jar

Isabella de la „Puterea Dragostei” este noua concurentă din casa iubirii de la Kanal D. Bruneta a făcut senzație în cadrul show-ului matrimonial.

Georgiana Balaban,

Ea este Issabela de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Noua concurentă din casa „Puterea Dragostei” a venit să-și găsească iubirea în cadrul show-ului TV. Bruneta este din București și este născută pe 27 martie.

Citeste si: Imagini de infarct cu Andra Volos de la „Puterea Dragostei”. Fanii au reacționat imediat

Isabella de la „Puterea Dragostei”, cunoscută drept Issa, a venit îmbrăcată într-un sacou alb ce îi punea formele în valoare. „Bună, sunt Issa! Am 20 de ani! N-am venit pentru cineva anume, îi simpatizez pe toți. Sper să-mi găsesc jumătatea. În top i-aș pune pe Alexandru, pe Rareș și pe Nicos” a spus bruneta atunci când a pășit în casa băieților.

Se anunță o idilă între Alexandru și Issa de la „Puterea Dragostei”?!

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Issa de la „Puterea Dragostei” a avut de ales un băiat cu care să danseze în casa iubirii, așa că ea l-a ales pe Alexandru. Întrebată cum i s-au părut băieții, ea a răspuns: „Mi s-au părut ok, acum la început toți. Să vedem pe parcurs. Am dansat cu Alexandru. Într-un fel am intrat în casă pentru el.” a transmis Isabella.

Citeste si: Philip se întoarce la "Puterea Dragostei"! A făcut anunțul cu puțin timp în urmă

Noua concurentă de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

Întrebat de prezentatoarea emisiunii ce părere are de Isabella, Alexandru de la „Puterea Dragostei” a replicat: „Părere bună. E frumoasă!”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI