Close sidebar
Close sidebar

Cum arăta Isabella de la „Puterea Dragostei” înainte de a intra în cadrul emisiunii TV de la Kanal D

Isabella de la „Puterea Dragostei” se numără printre ultimele concurente intrate în casa iubirii de la Kanal D. Bruneta a făcut senzație încă de la prima apariție TV.

Georgiana Balaban,

Isabella de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Isabella de la „Puterea Dragostei” era schimbată înainte de a intra în cadrul show-ului matrimonial. Tânăra era blondă și avea părul mult mai lung. Acum concurenta este brunetă și atrage priviri.

Citeste si: Cine este, de fapt, Isabella de la „Puterea Dragostei”?! Bruneta a pus băieții pe jar

Așa arată Isabella înainte de a intra în casa iubirii de la Kanal D. [Sursa foto: Instagram]

Cine este Isabella de la „Puterea Dragostei”

Tânăra cunoscută drept Issa, a venit îmbrăcată într-un sacou alb ce îi punea formele în valoare, la intrarea în emisiune. „Bună, sunt Issa! Am 20 de ani! N-am venit pentru cineva anume, îi simpatizez pe toți.

Sper să-mi găsesc jumătatea. În top i-aș pune pe Alexandru, pe Rareș și pe Nicos” a spus bruneta atunci când a pășit în casa băieților.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Citeste si: Daiana si Izabella, un nou conflict puternic la Puterea Dragostei: „Nu vezi că te ia toată casa la mișto?” Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” miercuri, 6 ianuarie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

Issa de la „Puterea Dragostei” a avut de ales un băiat cu care să danseze în casa iubirii, așa că ea l-a ales pe Alexandru.

Întrebată cum i s-au părut băieții, ea a răspuns: „Mi s-au părut ok, acum la început toți. Să vedem pe parcurs. Am dansat cu Alexandru. Într-un fel am intrat în casă pentru el.” a transmis Isabella.

Tânăra din București a venit la „Puterea Dragostei” pentru a-și găsi alesul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI