Ultimul Crăciun și o ultimă amintire cu mama.  Este tot ce îi poate oferi o mamă fiului ei în ultimele zile de viață. Femeia se stinge la 33 de ani.

Citeste si: Pandemia s-ar putea încheia în 2022. "SARS-CoV-2 va rămâne un virus imprevizibil"

Lisa nu știe cât mai are de trăit. Mama lui Beck Aspinall, vrea să sărbătorească mai devreme sărbătoarea Nașterii Domnului pentru a fi împreună cu cel mic.

Becky Aspinall a fost diagnosticată cu Boala Huntington, care este o afecţiune progresivă neurodegenerativă. Ea a primit acest diagnostic, în urmă cu 13 ani, când era însărcinată cu fiul său, Alfie.

Citeste si: A murit cunoscutul actor James Michael Tyler, interpretul lui Gunther din serialul „Friends”

Boala oprește anumite părți ale creierului să funcționeze corect în timp, iar starea de sănătate a lui Becky s-a deteriorat de-a lungul anilor. În prezent, ea primește îngrijiri paliative.

Pentru că nu mai știe că va mai trăi, femeia a vrut să aducă Crăciunul înainte pentru a sărbători un ultim sezon de sărbători împreună cu băiatul, relatează Liverpool Echo.

Lisa este prea bolnavă pentru a călători

Femeia a rezervat o excursie la Center Parcs pentru Winter Wonderland, dar fiica ei s-a îmbolnăvit prea mult și acum Lisa vrea să-i aducă Wonderlandul- cu ajutorul comunității locale.

Familia caută lumini și decorațiuni vechi de Crăciun săptămâna aceasta, așa că până sâmbătă își pot transforma grădina din față pentru Becky și Alfie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

isi-petrece-craciunul-mai-devreme-cu-fiul-pentru-ca-moare

Femeia bolnavă vrea să petreacă ultimul Crăciun alături de fiul ei.

Citeste si: Povestea tragică a unui preot din județul Dolj. Cei doi fii ai săi au murit pe rând iar el și-a pierdut viața în ziua înmormântării soției

Cea mai bună prietenă a femeii, Kirsty Smith, a declarat: „De când a fost diagnosticată, starea sa s-a deteriorat de-a lungul anilor. Ea a fost într-o casă de îngrijire timp de opt ani și din cauza Covid a trebuit să o vedem pe fereastră, ceea ce a fost greu, dar i-a fost acordată o permisiune, așa că a venit acasă în Ajunul Crăciunului.

Eram aşa de fericiţi când am adus-o acasă, ştiam că e în ultima fază a bolii, iar în ultimul an a fost din ce în ce mai rău. Nu poate să meargă sau să vorbească și recent și-a pierdut capacitatea de a înghiți. Nu şi-a dorit un tub de hrănire, ceea ce înseamnă că acum este la sfârșitul vieții. Mama ei, Lisa, a rezervat Winter Wonderland, dar este prea bolnavă.”.

Kirsty a adăugat: „Chiar dacă va rezista până atunci, probabil va fi inconștientă până în acel moment. Evident că nu poți amâna. Așa că mama ei a decis să aducă Crăciunul în grădina ei din față. Ne-am dori să se termine până sâmbăta aceasta pentru că nu știm cât timp va rămâne conștientă. Echipa de îngrijire paliativă vrea să-i mărească medicația, astfel că este destul de urgent”.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Familia femeii bolnave nu cere donații în bani, ci a creat o listă de dorințe Amazon. Kirsty speră să aibă donații în următoarele 24 de ore pentru a permite începerea pregătirilor din cauza deteriorării sănătății lui Becky. „Vrem să o ducem pe Becky cu Alfie acolo, astfel încât să se poată bucura de Crăciun împreună. Crăciunul trecut ea a venit acasă, dar nu a putut participa la pregătiri, așa că le-a fost greu, de aceea anul acesta au vrut să plece, dar, din păcate, Becky se simte prea rău. Aceasta sunt dorințele mamei ei, astfel încât să poată petrece un Crăciun împreună în familie, deoarece Alfie nu a avut niciodată un Crăciun cu mama lui”, a mai povestit prietena lui Becky.

isi-petrece-craciunul-mai-devreme-cu-fiul-pentru-ca-moare

Familia Lisei.

Citeste si: NOTEAZĂ: Dieta fără carne. Care este această cură de slăbire

„O cunosc pe Becky de la școală și acum sunt asistentă, este trist să văd că trăim vieți complet diferite și că ea nu a avut același tip de viață. Suntem cu adevărat recunoscători tuturor care ne-au ajutat de-a lungul anilor. Am avut diverse evenimente caritabile și Becky a făcut multe lucruri datorită oamenilor din comunitate care ne ajută. Acesta este o ultimă cerere pentru ajutor”, a adăugat ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si