Close sidebar
Close sidebar

Israela avea in plan sa transforme pensiunea in centru de dezalcoolizare! Femeia contactase un preot sa se ocupe de "afacere"

Israela Vodovoz a vrut sa-si transforme pensiunea de la Viseul de Sus intr-o clinica de dezlacoolizare.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Israela Vodovoz a murit inainte sa-si puna in practica planurile pe care le avea. Femeia voia sa vanda toate proprietatile din Romania pentru a se muta in Spania, unde o astepta Liviu, fostul sot pe care-l vindecase de alcoolism. Pentru pensiunea de la Viseul de Sus, Israela avea insa alte planuri: ea ar fi vrut sa o transforme intr-un centru pentru tratarea dependentilor de alcool. Dezvaluirea a fost facuta chiar de preotul care l-a ajutat pe Liviu sa scape de aceasta „patima”.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

„Israela a fost o femeie cu suflet foarte mare. Ea mi-a propus sa merg la Viseu si sa deschid acolo un centru pentru cei care au probleme cu alcoolul. Era dispusa sa faca lucrul asta, sa-mi cedeze pensiunea. Din pacate, am refuzat, pentru ca eu ma ocup deja de un astfel de centru la Bacau. Mi-ar fi fost greu sa ma impart. Am vorbit cu doamna Israela si cu trei saptamani inainte sa moara”, a declarat parintele Liviu Burlacu pentru stirilekanald.ro.

Israela Vodovoz a incecract timp de aproape 5 ani sa vanda pensiunea de la Viseu. In 2013, ea spunea ca vrea 800.000 euro pentru imobilul in care investise peste un milion de euro. Pe atunci, ea spunea ca vrea sa plece cu Liviu in Statele Unite. Ulterior, ea a ramas la Viseu pana cand s-a certat cu Liviu, iar acesta a parasit-o.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI