Close sidebar
Close sidebar

Istoria nefericita a familiei Busuioc. Maria a cantat cu speranta ca isi va aduce tatal acasa

Vineri, 22 septembrie, o concurenta timida, dar cu o voce deosebita a emotionat juriul unui concurs de talente muzicale din Romania.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Maria Ioana Busuioc (18 ani), fiica lui Costel Busuioc, romanul care a castigat concursul "Hijos de Babel", a urcat pe scena si a primit, fara ca juratii sa stea pe ganduri, patru de "DA" si un bilet spre etapa urmatoare a competitiei.

In timp ce fiica sa apre in fata juratilor, Costel Busuioc este plecat intr-un turneu de un an in Statele Unite ale Americii si Canada. ”M-am obisnuit cu lipsa lui, am invatat sa am grija de mine si sa fiu mai puternica. Ma simt foarte norocoasa ca e tatal meu, pentru ca mi-e si prieten, vorbim foarte multe lucruri”, a spus emotionata fiica lui Costel Busuioc.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Costel Busuioc, un muncitor roman aflat in Spania, a devenit cunoscut in toata lumea dupa ce, in 2008, a castigat, cu vocea sa de tenor, concursul ”Hijos de Babel”. in urma competitiei, romanul, care pana atunci lucra ca zidar pentru a-si intretine familia numeroasa, a primit un premiu de 100.000 de euro, a incheiat un contract cu o casa de discuri si a inceput sa calatoreasca in toata lumea pentru a canta opera.

Citeste continuarea pe Click.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI