Close sidebar
Close sidebar

Italia moment de cumpănă: Un nou vârf în bilanțul cazurilor de coronavirus

Italia este epicentrul pandemiei de COVID-19. Miercuri seară au primit cea mai proastă veste de la începutul apariției de coronavirus: au fost 475 de morți în 24 de ore, un număr niciodată atins până acum.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Italia trece prin momente de cumpănă. Au atins un record de 475 de morți în 24 de ore, iar cazurile nou confirmate se ridică la 4.207, din nou un record nedorit.

Citeste si: Ungaria a decis suspendarea plății creditelor pentru populație și companii până la finalul anului

Italia moment de cumpănă: Un nou vârf în bilanțul cazurilor de coronavirus

Deși, în ultimele zile s-a văzut o ameliorare ușoară a situației și oamenii nu și-au pierdut speranța, pandemia coronavirus continuă să facă victime. Experții au avertizat că de fapt vârful epidemiei în Italia se va atinge în data de 23-25 martie.

Citeste si: Elveția: Peste 3.000 de cazuri cu infecție coronavirus

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În total, Italia a ajuns la 35.713 cazuri de Covid-19, dintre care 4.025 de oameni s-au făcut bine. Mai grav este că a crescut și numărul persoanelor în stare critică, la 2.257, în condițiile în care sistemul medical italian este deja copleșit.

Citeste si: Proiect de lege! Statul va acoperi 75% din salariile angajaţilor trimişi în şomaj tehnic de firmele afectate de coronavirus

Cu o rată de 591 de îmbolnăviri la un milion de locuitori, Italia este țara în care epidemia face cele mai mari ravagii.

Citeste si: Cum arată frigiderele românilor în timpul pandemiei de coronavirus

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI