Un bărbat și o femeie au fost filmați în timp ce își strigau disperarea în fața unei bănci. Întâmplarea a avut loc în Bari, un oraș din sudul Italiei. Imaginile au fost făcute publice de jurnaliștii de la Iene.Mediaset.it și au stârnit mii de reacții în mediul online. Mulți oameni au transmis că se regăsesc în situația celor doi oameni mâhniți.

Citeste si: ”Mănușile sunt o capcană”- Avertismentul medicului Virgil Musta

Citeste si: Coronavirus- Mai mult de 100.000 de cazuri înregistrate oficial în Statele Unite

Citeste si: Universitatea din București face anunțul în legătură cu examenele de licență și disertație

Situație greu de descris în Italia. Oamenii strigă pe străzi că nu mai au mâncare

Potrivit ziarelor locale, scena a avut loc pe Via Roberto din Bari, în fața unei bănci. Acolo, doi oameni și-au strigat durerea, după ce au rămas fără bani de mâncare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Oamenii strigă pe străzi că nu mai au mâncare

COVID-19 face ravagii pe întreaga planetă, însă în aceste momente cea mai încercată este Italia.Carantina totală și prăbușirea mai multor economii a făcut ca milioane de oameni să fie nevoiți să își cheluitască echonomiile, ajungând în pragul sărăciei.

Guvernul italian a spus că va fi emis un decret de stat care prevede măsuri economice fără precedent, în urma căruia miliarde de euro vor fi alocate relansării economiei naționale.

Decretul, însă, nu a fost încă adoptat, iar oameni ca cei doi din filmare sunt peste tot în lume.

Citeste si: 160 de cazuri noi de coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore, în România. Bilanţul toatal a ajuns la 1.452

„Nu mai avem bani! Veniţi acasă la noi! Nu mai avem bani!”, se poate auzi pe filmare.

„Noi unde**** trăim? Familia noastră nu mai are acasă nimic! Vă rog să veniţi să vedeţi. Statul a zis că e pentru toţi! Aştept aici până la 5.00. Să vedem! Eu vreau doar 50 de euro! Vreau să mănânc!”

Ieri, Italia a înregistrat un nou bilanț negru. În ultimele 24 de ore au murit aproape 1.000 de persoane, un record negativ pentru Peninsulă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si