Close sidebar
Close sidebar

Italia, lovita de o catastrofa naturala! Doi romani, la un pas sa fie ucisi de tornada. Care este starea lor

Doi romani au trecut prin clipe de groaza! Acestia au fost la un pas sa fie ucisi, dupa ce TIR-ul in care se aflau a fost rasturnat de o tornada.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Clipe de groaza intr-o provincie din Italia! 15 oameni au fost raniti de o tornada aparuta in miez de noapte.  Doi romani au crezut ca nu mai scapa cu viata, dupa ce camionul unuia dintre ei a fost rasturnat de fenomenul meteo extrem.

Noaptea trecuta putea sa-i fie fatala unui sofer de TIR roman. Tornada l-a prins pe una dintre soselele din Caserta. Pana sa-si dea seama ce se intampla, gigantul pe care il conducea s-a rasturnat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Insotita de tunete si fulgere, tornada a fost filmata de unii curajosi. De la balcon, amenintarea pare inca departe. Dar odata ce a ajuns in oras, tornada nu a lasat mai nimic neatins. Vartejul care a crescut vazand cu ochii a provocat multe pagube. Stalpi de iluminat, reclame luminoase si indicatoare rutiere s-au facut una cu pamantul. Multe masini au fost strivite sub greutatea copacilor care au cazut peste ele.

A fost atat de rau, incat s-au prabusit inclusiv balcoanele unor cladiri. In doar cateva minute, orasul Caserta a ramas in bezna. Multi locuitori au fotografiat strazile dupa trecerea tornadei si au postat pozele pe internet.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI