Close sidebar
Close sidebar

Italia: Moarte suspecta a unei romance de 23 de ani pe calea ferata din orasul Ravenna

O romanca de 23 de ani a murit calcata de tren in localitatea italiana Pinarella di Cervia, din provincia Ravenna, investigatorii luand in calcul si un gest de suicid, potrivit Gazeta Romaneasca.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit politiei italiene, fata a fost in trecut identificata printre prostituatele ce frecventeaza portiunea soselei Adriatica adiacenta caii ferate unde a fost gasit trupul romancei.

Tanara de 23 de ani a fost indentificata datorita documentelor aflate in poseta sa.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Investigatorii iau in calcul posibilitatea sa fi fost agatata de tren in timp ce mergea de-a lungul sinei de langa soseaua statala 16-Adriatica, precum si varianta unui act de suicid.

Mecanicul locomotivei nu si-a dat seama de cele intamplate, trupul neinsufletit al fetei fiind descoperit a doua zi de un trecator.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI