Close sidebar
Close sidebar

Italia: O româncă însărcinată a fost jefuită de 11.000 de euro și bătută de către carabinieri

Caz șocant în Italia. O româncă însărcinată, care trăiește la Roma, a fost atacată, bătută și jefuită, pe o stradă din oraș, de doi carabinieri falși.

Andreea Bolocan,

Româncă însărcinată bătută de către doi falși carabinieri din Italia [Sursa foto: zenivers.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Incidentul șocant s-a petrecut pe o stradă din Roma, miercuri, pe data de 10 februarie. Cei doi tâlhari i-au furat 11.000 de euro, bani pe care îi ridicase recent de la poștă. Femeia în vârstă de 22 de ani a fost atacată pe Via Prenestina din Roma, scrie Il Messaggero.

Cum s-a întâmplat totul

Cu câteva momente înainte să fie atacată, femeia merge pe un scuter, cel mai probabil, spre casă atunci când a fost oprită de o mașină. Din mașină au coborât doi bărbați, unul îmbrăcat în haine de carabinier, iar unul cu haine civile.

Ambii s-au prezentat ca fiind carabinieri și au luat-o la întrebări, cerându-i să le spună ce are în geantă. Cei doi bărbați aveau legitimații false.

Citeste si: Anunț MAE: Cod portocaliu şi galben de ploi şi vânt, în Italia

Cei doi bărbați au așteptat ca femeia să retragă banii din bancomat, iar imediat după ce aceasta a scos banii, cei doi agresori au lovit-o și au fugit cu toată suma. Victima în vârstă de 22 de ani a fost dusă la spital într-o ambulanță, în principal din cauza sarcinii sale

pentru a face investigații să vadă în ce stare se află bebelușul din pântecele acesteia. Până în prezent, nu există informații despre starea ei de sănătate.

Unde s-a produs atacul brutal

Românca stabilită în Italia era cu scuterul pe Via Prenestina, din Roma când a fost blocată de o mașină gri din care a ieșit un bărbat îmbrăcat normal și unul în uniformă de carabinier.

În urma atacului brutal, cei doi bărbați s-au făcut apoi nevăzuți cu tot cu geanta cu bani a româncei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Fugarul Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, s-a predat în Italia

Carabinieri

Un alt caz șocant de brutalitate

Tot miercuri, 10 februarie a avut loc o scenă asemănătoare unde o româncă stabilită în Italia a fost bătută de către soțul acesteia în fața fiicei lor.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani, și-a bătut partenera cu bestialitate după încă o ceartă, lovind-o cu pumnul în față. Apoi a atacat-o a doua oară pentru a o împiedica să sune la poliție.

Cu toate acestea, femeia a reușit să se închidă în dormitor împreună cu fiica ei cea mai mică și să-și păstreze telefonul mobil pentru a apela poliția, deși bărbatul s-a chinuit să i-l smulgă din mâini. Potrivit reconstrucției anchetatorilor, bărbatul violent, cu antecedente, a atacat-o pe femeie la sfârșitul cinei. El a început să o bată cu câteva lovituri peste față: femeia a reușit să scape de chinuri și să se închidă în dormitor, alături de fiica ei cea mai mică care a asistat la scenă.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI