Îți cumperi prima mașină second hand? Iată 3 aspecte la care să fii atent!

Șoferii începători consideră că este mult mai convenabil să nu investească într-o mașină nouă, costurile inițiale de achiziție fiind destul de ridicate. Nerăbdarea de a fi la volan cât mai curând îi împinge pe mulți să își îndrepte atenția către mașinile la mâna a doua, care sunt mult mai accesibile și care oferă toate facilitățile de care au nevoie.

R.L., marți 30 aprilie 2024 , 12:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

AutoGeist este o firmă de vânzări auto sh care și-a început activitatea în anul 2019 și care cuprinde o gamă variată de mașini second hand pentru șoferii care sunt în căutarea unui autoturism cu specificații performante, dar la prețuri cât se poate de accesibile. În cele ce urmează sunt prezentate câteva aspecte de care un cumpărator trebuie să țină cont pentru a face o achiziție excelentă.

1. Exteriorul și interiorul mașinii second hand

Primul aspect care trebuie verificat în momentul unei astfel de achiziții importante este atât exteriorul, cât și interiorul mașinii. Caroseria trebuie să se prezinte într-o stare impecabilă, fără ca tabla să fie deformată, iar culoarea trebuie să fie uniformă pe toată suprafața autoturismului. În zonele cu denivelări de culoare este posibil să se fi efectuat lucrări de reparație, ceea ce poate indica implicarea mașinii într-un accident. În ceea ce privește interiorul, toate funcțiile trebuie să funcționeze ireproșabil (geamurile electrice, sistemul de climatizare, funcția de repoziționare a oglinzilor retrovizoare etc).

2. Kilometrii parcurși de mașină

Nu este o surpriză că există anumiți vânzători care, pentru a atrage atenția cumpărătorilor, recurg la anumite metode prin care modifică numărul de kilometri parcurși de autoturismul pe care îl vând. Tocmai de aceea, pentru o achiziție sigură a mașinii la mâna a doua, cumpărătorii pot apela la firme de încredere, cum ar fi AutoGeist.ro, care dispun de un echipaj profesionist în verificarea atentă a tuturor autoturismelor, pentru ca astfel de situații să fie prevenite.

3. Cutia de viteze și ambreiajul

Procesul de schimbare a vitezei trebuie să fie de fiecare dată unul cât mai lin. În cazul în care se observă o anumită rezistență sau zgomote neobișnuite, cel mai probabil există probleme de funcționare la nivelul transmisiei. Același principiu se aplică și la ambreiaj.

AutoGeist, furnizor de încredere în mașini second hand

AutoGeist dispune de un parc auto în care se regăsesc peste 100 de automobile, cu maximum cinci ani vechime de la anul de fabricație și cu un rulaj care nu depășește 150.000 km, toate mașinile fiind atent testate de experții auto. De menționat și că se oferă test drive gratuit, garanție de 12 luni în limita a 15.000 km și revizia tehnică pentru ca specialiștii să se asigure că mașina se află în condiții optime de funcționare.

Portofoliul de oferte este unul vast, începând de la mașini compacte, pentru oraș, până la autoturisme cu tracțiune 4x4. Șoferii care sunt în căutarea unui SUV compact, cu aspect elegant și dotări premium, nu trebuie să piardă din vedere Toyota Rav4 Style, fabricată în 2019, hibrid, cu un rulaj de 17.076 km. În catalogul de oferte poți găsi și Volvo XC60 Momentum Pro, tot un SUV cu tracțiune 4x4, dotat cu o cutie automată, o putere de 190 cp și cu un rulaj de 143.799 km.

Cei care vor să cumpere un autoturism perfect funcțional la mâna a doua, pot consulta oferta de masini de la AutoGeist, o firma cu experți în domeniul auto, care se asigură că fiecare autoturism este atent verificat și testat înainte de a intra în posesia cumpărătorului.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”.... Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?
spotmedia.ro
Știai că problemele financiare pot fi un semn al demenței? Știai că problemele financiare pot fi un semn al demenței?
b1.ro
Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer.... Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Mesajul ascuns din fotografia cu Prințul Louis (FOTO)
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si