Wall-street a intocmit o lista cu sapte plaje din Europa. Iata care sunt acestea:

Plaja Tropea din Calabria, Italia, este una dintre ele. Pe langa frumusetea inedita, este considerata una dintre cele mai bune plaje din Europa. In plus, este aproape de Catania si Sicilia, astfel ca puteti vizita ambele orase foare usor.

Tot in Italia, gasiti Cala Mariolu, in Sardinia.

Este una dintre plajele cu deschidere la cele mai limpezi ape din Italia.

Italia ofera o alta plaja deosebita, Rabbit Beach sau Plaja Iepurelui, situata in Lampedusa. Este o destinatie exotica, care iti va permite sa evadezi din cotidian, putin cunoscuta.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La cativa kilometri de Ibiza, in Spania, se afla Playa de Ses Illete. Turistii se pot bucura de liniste, fiind o insula unde se ajunge cu vaporasul, dar si de o proveliste incredibila.

In spania se gaseste si Cala Macarelleta, o plaja in Menorca, una dintre Insulele Baleare. Daca iti doresti un concediu in natura, e locul perfect.

Insula greceasca Creta e cunoscuta pentru peisajele superbe. Elafonissi este una dintre plajele cu nisip alb si apa cristalina.

Sa nu uitam nici de nordul Europei. Plaja Traigh Mhor din insula Barra, Scotia, este una extrem de deosebita.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si