Close sidebar
Close sidebar

Iti doresti o vacanta exotica fara sa te coste o avere? Paradisul este mai aproape decat crezi! Unde gasesti plaje cu nisip alb si apa cristalina

Esti in cautarea unei destinatii inedite de vacanta, insa nu dispui de bani foarte multi? Nu e nevoie sa mergi mii de kilometri pentru a te bucura de o vacanta exotica, nisip fin si apa cristalina. In Europa gasesti numeroase astfel de plaje.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Wall-street a intocmit o lista cu sapte plaje din Europa. Iata care sunt acestea:

Plaja Tropea din Calabria, Italia, este una dintre ele. Pe langa frumusetea inedita, este considerata una dintre cele mai bune plaje din Europa. In plus, este aproape de Catania si Sicilia, astfel ca puteti vizita ambele orase foare usor.

Tot in Italia, gasiti Cala Mariolu, in Sardinia. Este una dintre plajele cu deschidere la cele mai limpezi ape din Italia.

Italia ofera o alta plaja deosebita, Rabbit Beach sau Plaja Iepurelui, situata in Lampedusa. Este o destinatie exotica, care iti va permite sa evadezi din cotidian, putin cunoscuta.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

La cativa kilometri de Ibiza, in Spania, se afla Playa de Ses Illete. Turistii se pot bucura de liniste, fiind o insula unde se ajunge cu vaporasul, dar si de o proveliste incredibila.

In spania se gaseste si Cala Macarelleta, o plaja in Menorca, una dintre Insulele Baleare. Daca iti doresti un concediu in natura, e locul perfect.

Insula greceasca Creta e cunoscuta pentru peisajele superbe. Elafonissi este una dintre plajele cu nisip alb si apa cristalina.

Sa nu uitam nici de nordul Europei. Plaja Traigh Mhor din insula Barra, Scotia, este una extrem de deosebita.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI