Close sidebar
Close sidebar

Iti mai aduci aminte de Mario Cimarro? Este incredibil cum arata la 46 de ani!

Pe Mario Cimarro l-am vazut in telenovela Pisica Salbatica (Gata salvaje) si in Mostenitorii (Los Herederos del Monte), alaturi de actrita Marlene Favela, in Trupul dorit (El cuerpo del deseo), alaturi de regretata Lorena Rojas, si alaturi de Danna Garcia, in Tradarea (La traicion) si Juramantul (Pasion de Gavilanes), acesta din urma fiind, de fapt, rolul care i-a adus si faima internationala.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mario Cimarro a reusit sa atinga apogeul nu doar datorita interpretarii de exceptie, ci si datorita senzualitatii sale si fizicului de invidiat. Cu toate ca au trecut 14 ani de cand isi dezgolea trupul si facea furori pe micile ecrane in rolul lui Juan din Juramantul, Mario Cimarro a reusit sa-si pastreze intacte calitatile fizice, scrie unica.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Actorul de origine cubaneza are in prezent 46 de ani si este absolut neschimbat, acesta dezvaluind ca secretul tineretii sale eterne are legatura, pe de o parte cu genetica, si pe de alta parte cu alimentatia echilibrata si stilul de viata sanatos pe care l-a adoptat.

Vezi mai multe imagini aici

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI