O scrisoare emotionanta adresata Madalinei Manole, scrisa de Daniel Gheorghe, unul dintre marii fani ai interpretei, a fost facuta publica la un an si jumatate de la data la care a fost scrisa. Mesajul a aparut pe contul de socializare al barbatului si, conform acestuia, a fost redactat la 6 ani de la trecerea in nefiinta a Madalinei Manole.

„Mi-as dori sa pot schimba trecutul, sa dau timpul inapoi.

As vrea sa fie totul bine, sa te vad din nou zambind. As vrea sa stiu cum esti, ce simti. As vrea sa fie ca inainte, doar asta vreau, te rog, nu uita! As vrea sa ma chemi la spectacole, sa te privesc, sa te ascult si sa zambim mereu. Dar astea-s vise de ale mele, dar am sa incerc sa le realizez. Am ganduri, dar tu esti departe... N-am sa renunt, chiar daca e lung drumul, dar vocea ta imi calauzeste pasii catre tine...” , a scris Daniel Gheorghe.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Daniel Gheorghe spune ca a facut public doar un fragment din aceasta scrisoare si ca, desi anul acesta se implinesc 8 ani de la moartea Madalinei, se gandeste in continuare la ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si