Un olandez a întâlnit o tânără din China în mediul online. Cei doi au ajuns să vorbească din ce în ce mai mult, iar pentru a o suprinde, bărbatul a cumpărat bilete de avion pentru a merge să o viziteze, fără a o anunța. Din păcate, surpriza a eșiat, pentru că tânăra nu i-a mai răspuns timp de zece zile, potrivit informațiilor transmise de metro.co.uk. Care este adevăratul motiv pentru care bărbatul a fost abandonat în aeroport?

A zburt 3.000 de km, dar a fost lăsat să aștepte în aeroport

Povestea de dragoste ditnre cei doi a început pe internet, pe platformele sociale. Bărbatul din Olanda și femeia din China vorbeau din ce în ce mai mult, zilnic. Crezând că este momentul pentru o surpriză, olandezul a cumpărat bilete de avion către China, dar fără a o anunța pe tânără.

Acesta a plecat în călătoria lungă de 3.000 de km, iar când a ajuns în China, a avut parte de o surpriză. Femeia pentru care venise, nu îi mai răspundea la mesaje. Dornic să o vadă, acesta i-a scris neîncetat și a așteptat-o pe aeroport timp de zece zile.

Perioada petrecută în aeroport i-a adus, în schimb, probleme de sănătate, nu dragostea pe care spera să o găsească. Bărbatul a ajuns să fie internat din cauza alimentației proaste și a deshidratării, având și un început de depresie. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

După cele zece zile, a fost căutat de fata pentru care venise în China. Cu părere de rău, aceasta îl anunțase că a suferit o intervenție chirugicală și nu a putut sta pe telefon. Mare i-a fost uimirea când a văzut mesajele bărbatului, care îi trimisese și o poză cu biletele de avion. Femeia a mărturisit că nu se aștepta la un asemenea gest, mai ales că nu vorbeau de mult timp și într-o perioadă se distanțaseră.

Am avansat relația, dar la un moment dat mi s-a părut a devenit distant și rece. Când mi-a trimis o poză cu biletele de avion, am crezut că este o glumă. Nu a mai încercat să ma contacteze apoi, a declarat tânăra din China.

După recuperare, bărbatul s-a întors înapoi în Olanda. Tânăra din China a mărturisit că vor stabili o întâlnire când se vor vindeca amândoi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si