Close sidebar
Close sidebar

Iubirea, la un pas de tragedie

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, fanii serialului “Melek” vor avea ocazia de a împărtăși bucuria protagoniștilor îndrăgitei producții, care își unesc destinele, după ani mulți așteptare.

Madalina Grigore,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Melek și Halil trăiesc cele mai fericite momente din vietile lor, în această zi unică, când cei doi își unesc, în fața tuturor, destinele. Bucuria este supremă pentru membrii celor două familii, Șirhan și Karadag, acum, când cei doi îndrăgostiți vor deveni o familie adevărată.

Zumrut, bucurie uriașă pentru fiul său

Chiar și Zumrut, care în permanență a avut îndoială în ceea ce privește o alianță între cele două familii, se bucură nespus pentru fiul său.

La polul opus, Kenan, care îl suspectă pe Idris că nu îi este loial, descoperă un fapt care îl va întrista peste măsură, iar temutul bărbat îl va pedepsi crunt pe ”prietenul” său pentru neloialitatea sa.

Deși niciodată nu a acceptat niciodată gândul că Melek nu îl mai iubește, Alpay are parte de un șoc atunci când primește invitație la nunta fostei soții. Ura lui Alpay, în ceea ce privește iubirea dintre Melek și Halil, capătă dimensiuni uriașe și totul culminează cu o tragedie.

În episodul anterior Zeynel și Unzile și-au unit destinele și este mare sărbătoare în familiile celor doi tineri căsătoriți. Familia lui Melek este alături la celebrarea marelui eveniment însă micuțul Seyit Ali este extrem de nefericit.

Melek realizează că mezinul familiei îi duce dorul tatălui său și nu știe cum să-l ajute în acest sens. 

Citește și: În această seară, de la ora 22:30, la Kanal D2! Rocco, greu de păcălit

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Defne a trăit momente frumoase, de mult așteptate, în familia lui Omer, atunci când Zumrut reușește să-și arate zâmbetul curat, când își revede tânăra nora. Cele două se înțeleg tot mai bine, spre mulțumirea familiilor lor.

Melek a cunoscut fericirea acum că urmează a face petrecerea de nuntă, alături de bărbatul iubit și, cel mai important, are familia alături de ea.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Melek”, difuzat numai la Kanal D. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI