Fostul concurent al show-ului matrimonial a vorbit în exclusivitate pentru wowbiz.ro. Tânărul a povestit   despre plecarea în India, întâmplările trăite, dar și noile cuceriri. Flavius a declarat că primele două săptămâni în India au fost cele mai grele și că uneori i se face dor de Casa iubirii.

Citește si: Dezamăgire în Casa Iubirii. De cine spune Radu că nu a simțit nimic

Flaviu a declarat că în prezent este atras de o rusoaică pe care cunoscut-o în India.

Noua cucerire a lui Flavius de la „Casa Iubirii”

Românul a ieșit din cadrul show-ului televizat pentru că a trebuit să meargă în India, unde îl aștepta un proiect de succes. Flavius este mai mult decât entuziasmat să-și trăiască viața acolo, cu tot ce implică ea. Acesta a dezvăluit că a întâlnit o fată care i-a dat lumea peste cap.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește si: Cine este noul concurent din „Casa iubirii”? Este jumătate arab, jumătate român

„Am și un crush aici, am cunoscut multe fete, nu o să îmi fac relație aici, mă distrez, dar fata asta mă face să mă gândesc la ea.

E genul de fată, care, dacă aș fi cu ea, mă face să fiu dependent de ea.

Eu nu vreau asta, nici ea pentru că și ea e tot cu munca aici. E rusoaică, are ochii alună. Are vibe-ul ăla care îmi place mie, dar nu știu, ne-am văzut doar la câteva petreceri. Am mai avut câteva aventuri cu niște prietene din India. Am 24 de ani, cu siguranță în următoarea mea relație vreau să fac ceva super serios.
Dar mă gândeam cât stau aici că nu s-ar merita să îmi dau energia pe cineva, poate o iubesc, ea pleacă în altă lume, eu la fel, chiar nu vreau să sufăr.", a declarat Flavius.

În timpul emisiunii, Flavius și Dori au format un cuplu. Primul lor sărut a făcut ravagii în casa dragostei.

Citește si: Discuții aprinse între Maria și Dragoș din Casa Iubirii. „Mă duc acasă!”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

De când a plecat nu s-a mai știut nimic de relația lor, însă tânărul lămurește situația și spune dacă mai există ceva între el și frumoasa blondină.
„Este și ea matură. Cred că s-a întâlnit și ea cu cineva prin București.

Plus, nu e ca și cum am avut nu știu ce relație, da, ne-am sărutat. Vrea să îi transmit lui Dori că o salut și o pup și sper că e fericită. Oricum ne vedem când vin în București, asta nu cade. Că e prietenie, că e prietenie cu beneficii, că e o relație, nu contează. Când am ajuns aici, eu am mai vorbit cu ea primele două săptămâni, doar că e și ea în București e distrează.", a mărturisit Flavius, în emisiunea "Culisele Iubirii".

Citește si: Natalia, totul despre sărutul cu Sorin! Ce s-a întâmplat, cu adevărat, între ei, în casă! "Cred că eu nu l-aș fi sărutat"| EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si