Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” și-a serbat ziua de naștere în Republica Dominicană alături de iubita sa. Cei doi s-au plimbat ca doi îndrăgostiți, însă nici de această dată Mocanu nu i-a arătat identitatea jumătății sale. El vrea să o țină departe de camerele de luat vederi, pentru ca iubirea lor să fie în siguranță.

„Vreau să știți că după 16 ani de diabet și jumătate de an de relație, am descoperit a patra persoană din viața mea care mi-a făcut insulina.

În afara de mine, mama și tata, doar iubita mea mai mi-a făcut insulina până acum și mă simt wow!”, a zis Bogdan Mocanu.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” a revenit în țară. Bruneta a fost așteptată cu brațele deschise de Andreea Ardelean

Cine este iubita lui Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”

Mocanu a afirmat că iubita sa este și ea cunoscută în showbiz-ul românesc. El a transmis că s-au cunoscut pe Instagram și de atunci vorbesc non-stop. Cei doi au petrecut sărbătorile de iarnă împreună. Mocanu a mărturisit că ea este mai mare decât el cu mulți ani și nu a specificat cu ce se ocupă aceasta.

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” a fost dat afară din casă?! Bogdan Mocanu aruncă bomba

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Este brunetă, este mai matură decât mine cu mai mulțișori ani, darnu contează. Nu trebuie să fie o relație în care doar unul îl consumă pe celălalt, ne consumăm reciproc și e foarte mișto. Este cunoscută, nu neapărat artistă, dar nu vreau să spun cu ce se ocupă.

Pe Instagram am văzut-o pentru prima oară. Am făcut sărbătorile împreună. Și Crăciunul și Revelionul și tot. Suntem nedespărțiți de o lună. A vorbit la telefon cu mama și și eu am vorbit cu părinții ei.”, a spus Bogdan Mocanu.

iubita-lui-bogdan-mocanu-de-la-puterea-dragostei
Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Într-un interviu pentru Antena Stars, Bogdan Mocanu a vorbit despre noua sa iubită, dar și-a prezentat și casa, locul unde a stat o perioadă lungă de timp alături de fosta sa iubita, Andra Voloș.

Citeste si: VIDEO- Bogdan Mocanu a petrecut Paștele cu iubita în Dubai

„De vreo lună de zile, sunt super schimbat în bine. Sunt mai fericit, mai plin de viață. Am cunoscut o fată, nu contează cine e, mai bine să nu știe lumea cine e, de fapt. Posibil să o cunoașteți”, a declarat el.

Citeste si: Bogdan Mocanu și iubita lui au trecut la pasul următor?! Anunțul care i-a șocat pe fani: „Când îți cere soția...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si