Flori Neagu, fosta iubită a lui Livian de la „ Puterea Dragostei ” suferă neîncetat după despărțirea de băiat. Bruneta se filmează în majoritatea timpului la sala de fitness sau la saloanele de înfrumusețare. Flori a menționat că suferă după ce ea și Livian au decis să meargă pe drumuri diferite.

Flori Neagu și Livian de la „Puterea Dragostei”- pe drumuri diferite

Flori Neagu și Livian de la „Puterea Dragostei” nu mai formează un cuplu. Cei doi au avut o relație mai bine de șapte luni, ba chiar au locuit împreună. Livian Pop și Flori Neagu erau un cuplu de nedespărțit. Tânăra i-a cunoscut chiar și pe părinții lui Livian.

iubita lui Livian de la Puterea Dragostei
Flori Neagu, iubita lui Livian.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de duminica, 13 decembrie – A doua parte- VIDEO. Aya ii declara razboi Alexandrei! "Nu uita ca tu ai un copil acasa!"

Citeste si: Andra Volos îi dă replica lui Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” după ce a anunțat că nu se va mai împăca cu ea: „E un Dumnezeu acolo sus!”

Acum, Livian și Flori nu au păstrat nici măcar o relație de prietenie. Florentina a fost singură, chiar și de ziua prenumelui ei de Sfântul Nicolae. Livian Pop și Flori sunt singuri în prezent, cei doi vor sărbători separat sărbătorile de iarnă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si