Close sidebar
Close sidebar

Iubitul a lasat-o insarcinata, iar apoi a parasit-o. Tanara asta a decis sa mearga la spital sa avorteze, dar acolo s-a intamplat ceva miraculos. "Am stiut ca Dumnezeu mi-a vorbit!"

O tanara superba a devenit mama, chiar daca a fost la un pas sa renunte la copil. Kimberly Henderson a avut o relatie cu un tip despre care credea ca este iubirea vietii ei. A ramas insarcinata, dar, ulterior, barbatul a parasit-o.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ramanand singura, Kimberly a crezut ca nu se poate descurca in postura de mama, asa ca a decis sa mearga sa avorteze. Totusi, acest lucru nu s-a intamplat pentru ca, in timp ce astepta la medic, ceva miraculos s-a intamplat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Acum doi ani stateam intr-o clinica de avorturi gandindu-ma ca cel mai bine pentru mine ar fi sa nu o nasc pe Vaida. Ceilalti oameni isi amintesc zile de nastere si aniversari, dar aceasta zi va ramane pentru totdeauna in mintea mea. Este o zi despre care imi voi aminti mereu fiecare detaliu.

Cred ca este modul prin care Dumnezeu mi-a aratat ca planul lui va fi intotdeauna mai maret si mai mare decat orice am cunoscut eu vreodata.

Am stat in clinica de avorturi timp de sapte ore. imi amintesc ca purtam un tricou roz care era foarte ud din cauza lacrimilor. Eram foarte hotarata. Prietenul meu ma insela. Ce vor crede oamenii?? imi tot repetam ca sunt complet singura si ca trebuie sa fac asta.

Stand acolo… Nici nu mai puteam sa vad din cauza lacrimilor. Oamenii mancau fast-food in jur, radeau, trimiteau mesaje, pe cand eu eram o epava. imi tineam fata jos. imi tot repetam toate motivele pe care le avea pentru a face asta desi nu credeam niciun cuvant din ce imi spuneam (…). Am fost chemata la receptie pentru a-mi da datele personale. Din geanta mi-a cazut un pliant cu un un citat din Biblie.
Pe verso scria: "Nu-ti fie teama pentru ca sunt cu tine. Nu fi descurajata pentru ca eu sunt Dumnezeu. Te voi intari si te voi ajuta. Te voi tine cu mana mea dreapta", Isaiah 41:10. Am stiut ca Dumnezeu imi vorbeste"
, a povestit ea pe Facebook.

Atunci a stiut ca trebuie sa pastreze copilul, iar peste cateva luni a dat nastere unei fetite minunate pe nume Vaida, iar in acest moment nu regreta deloc alegerea facuta. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI