Imaginile au fost surprinse și postate pe TikTok de Olivia Power, o femeie în vârstă de 30 de ani, iubita bărbatului.

Citește și: Pericol de incendii în Grecia! Alertă de călătorie pentru românii care vizitează țara

Tinerei nu i-a venit să-și creadă ochilor când și-a văzut iubitul că s-a întors de la baie însoțit de o stewardesă și avea un șorț și mănuși de protecție pe mâini.

Momentul bizar a avut loc în timpul călătoriei de întoarcere din insula Creta către aeroportul Gatwick din Londra.

"Iubitul meu, integrat în echipa de stewardese!"

Vidoclipul îl arată pe iubitul Oliviei Power, în vârstă de 36 de ani, pe culoarul avionului, purtând mănuși de unică folosință, un șorț și o eșarfă care pare să facă parte din uniforma personalului.

Tânărul pare că a uitat de iubita sa și împinge un cărucior pe culoarul aeronavei. Bărbatul se aude spunând „Cine are gunoi de aruncat?” în timp ce alți pasageri îi înmânează diverse obiecte pe care el le îndesă într-un compartiment al căruciorului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Iubitul tinerei „avea nevoie să meargă la toaletă și s-a dus să aștepte la rând, iar o stewardesă a glumit cu el, spunându-i: „Nu vrei să faci treabă alături de noi, nu-i așa?”.

Olivia Power a povestit pentru Newsweek că stewardeselor „nu le-a venit să creadă” când iubitul ei a spus da.

Un mesaj suprapus peste videoclipul care a adunat 1,9 milioane de vizionări de când a fost postat, la 1 iulie, spune: "Iubitul meu a spus că se duce puțin, m-am întors să văd ce naiba îi ia atât de mult...”

@oliviapowerxxx @TUI UK & Ireland might have a new staff member by next week. We’ll take free flights as payment pls 👀🤣 #fyp #tui ♬ original sound- Olivia Power x x x

Un job bine plătit, care nu cere nicio diplomă

Olivia Power a mai spus: "El face de fapt curățenie în avion, a fost foarte ciudat că ei [personalul de zbor] i-au cerut să facă asta”.

Compania aeriană a postat un mesaj în care anunță că oricine "ar putea fi un nou membru al personalului. Vom oferi zboruri gratuite ca plată, vă rugăm”.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Profesia de însoțitor de bord a ocupat locul 48 în clasamentul 100 cele mai bune locuri de muncă din SUA în 2024. Profesia s-a clasat pe locul al treilea printre cele mai bine plătite locuri de muncă fără diplomă de bacalaureat.

„Aproximativ 16.600 de locuri de muncă pentru însoțitori de bord sunt scoase la concurs în fiecare an, în medie. Multe dintre aceste posturi apar din necesitatea înlocuirii lucrătorilor care se transferă la diferite ocupații sau părăsesc forța de muncă, prin pensionarea”, conform BLS.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si