Fanii au aflat ca iubitul Mihaelei Radulescu este impotriva purtarii valului islamic. Austriacul Felix Baumgartner, care detine o casa in Elvetia, urmareste cu interes ce se intampla in Tara Cantoanelor, acolo unde se voteaza referendumuri impotriva purtarii de catre femei a valului islamic, numit burqa.

Iubitul Mihaelei Radulescu este impotriva purtarii valului islamic:  „Inca o decizie corecta a populatiei elvetiene"

„Inca o decizie corecta a populatiei elvetiene. Da pentru interzicerea burqa! Duminica, la referendumul pentru interzicerea burqa in public, populatia cantonului St. Gallen a votat in proportie de 67% pentru aceasta initiativa. In 2016, cantonul Ticiono a interzis valul si e de aspteptat ca in toata Elvetia sa se intample acest lucru, anul viitor”, a postat Felix.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Iubitul Mihaelei Radulescu este impotriva purtarii valului islamic: "T rebuie sa se adapteze la traditiile locului"

Ca rezident in Elvetia, iubitul Mihaelei Radulescu este impotriva purtarii valului islamic. 

„Nu pot decat sa-i felicit pe elvetieni pentru aceasta decizie. Oricine vrea sa traiasca intr-o alta tara trebuie sa se adapteze la traditiile locului, nu invers”, a incheiat Felix Baumgartner.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si