Close sidebar
Close sidebar

Iubitul Mihaelei Radulescu este impotriva purtarii valului islamic in public! Felix Baumgartner a salutat votul care interzice burqa!

Dintr-o postare reiese clar ca iubitul Mihaelei Radulescu este impotriva purtarii valului islamic.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Fanii au aflat ca iubitul Mihaelei Radulescu este impotriva purtarii valului islamic. Austriacul Felix Baumgartner, care detine o casa in Elvetia, urmareste cu interes ce se intampla in Tara Cantoanelor, acolo unde se voteaza referendumuri impotriva purtarii de catre femei a valului islamic, numit burqa.

Iubitul Mihaelei Radulescu este impotriva purtarii valului islamic:  „Inca o decizie corecta a populatiei elvetiene"

„Inca o decizie corecta a populatiei elvetiene. Da pentru interzicerea burqa! Duminica, la referendumul pentru interzicerea burqa in public, populatia cantonului St. Gallen a votat in proportie de 67% pentru aceasta initiativa. In 2016, cantonul Ticiono a interzis valul si e de aspteptat ca in toata Elvetia sa se intample acest lucru, anul viitor”, a postat Felix.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Iubitul Mihaelei Radulescu este impotriva purtarii valului islamic: "T rebuie sa se adapteze la traditiile locului"

Ca rezident in Elvetia, iubitul Mihaelei Radulescu este impotriva purtarii valului islamic.  „Nu pot decat sa-i felicit pe elvetieni pentru aceasta decizie.

Oricine vrea sa traiasca intr-o alta tara trebuie sa se adapteze la traditiile locului, nu invers”, a incheiat Felix Baumgartner.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI