De ceva vreme, „iubitul” Simonei Halep are o afacere secreta in Spania. Theo Pasa, barbatul despre care s-a scris ca ar fi noul iubit al Simonei Halep, desi el a negat, este implicat intr-o afacere de anvergura in domeniul stingerii incendiilor.

„Iubitul” Simonei Halep are o afacere secreta in Spania. Vinde o bila care stinge focul

Theo vinde in Spania un produs revolutionar, o bila care, atunci cand apare un incendiu, declanseaza o substanta ce il stinge. Bila se poate achizitiona pentru locuinte, dar si pentru cladiri de birouri. Recent, Theo a vizitat un vas de croaziera la Barcelona pe care l-a dotat cu aceste bile.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Iubitul” Simonei Halep are o afacere secreta in Spania. Fotbalistul Raheem Sterling ii face reclama lui Theo

In Spania, „iubitul” Simonei Halep are o afacere secreta in Spania, pe care o promoveaza cu ajutorul unui fotbalist celebru, internationalul englez Raheem Sterling, care este antrenat la Manchester City de Pep Guardiola.  „Multumesc, dragul meu prieten Raheem Sterling pentru ca promovezi bila Elide in Spania”, a postat Theo la o fotografie ce il infatiseaza alaturi de starul englez.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si