Close sidebar
Close sidebar

„Iubitul” Simonei Halep are o afacere secreta in Spania! Un celebru fotbalist englez a facut reclama pentru produsul prietenului sau, Theo!

De aproape doi ani, „iubitul” Simonei Halep are o afacere secreta in Spania, un produs pentru stingerea incendiilor.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

De ceva vreme, „iubitul” Simonei Halep are o afacere secreta in Spania. Theo Pasa, barbatul despre care s-a scris ca ar fi noul iubit al Simonei Halep, desi el a negat, este implicat intr-o afacere de anvergura in domeniul stingerii incendiilor.

„Iubitul” Simonei Halep are o afacere secreta in Spania. Vinde o bila care stinge focul

Theo vinde in Spania un produs revolutionar, o bila care, atunci cand apare un incendiu, declanseaza o substanta ce il stinge. Bila se poate achizitiona pentru locuinte, dar si pentru cladiri de birouri. Recent, Theo a vizitat un vas de croaziera la Barcelona pe care l-a dotat cu aceste bile.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

„Iubitul” Simonei Halep are o afacere secreta in Spania. Fotbalistul Raheem Sterling ii face reclama lui Theo

In Spania, „iubitul” Simonei Halep are o afacere secreta in Spania, pe care o promoveaza cu ajutorul unui fotbalist celebru, internationalul englez Raheem Sterling, care este antrenat la Manchester City de Pep Guardiola.

 „Multumesc, dragul meu prieten Raheem Sterling pentru ca promovezi bila Elide in Spania”, a postat Theo la o fotografie ce il infatiseaza alaturi de starul englez.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI