Close sidebar
Close sidebar

Iulia Vantur a raspuns fara retineri la intrebarile Bursucului! "Cel mai mult din Romania imi lipsesc pufuletii"

Iulia Vantur a fost invitata in emisiunea lui Teo Trandafir, iar Bursucu a luat-o la intrebari.

Roxana Lupea,


DISTRIBUIE
acest articol

Oamenii vin pentru tine acolo, poate chiar platesc un bilet, au niste asteptari si nu trebuie sa ii dezamagesti, trebuie sa te ridici la inaltimea asteptarilor lor.

Nu a fost o suferinta, ma bucuram de asta. Nu ma deranja nimeni! La inceput, cand am ajuns in India, cereau poze cu mine, nu intelegeam de ce. Eram blonda, eram usor exotica, pentru asta veneau sa faca poze cu mine. A venit insa si acea perioada in care nu am mai putut sa merg linistita pe strada. Dar e frumos sa vad ca lumea ma apreciaza. E o mare satisfactie pentru mine.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Am simtit ca vibrez cu locul respectiv, in India. Am simtit ca e un loc familiar, poate are legatura cu vietile de apoi. Nu spun ca mi-a fost usor sa ma adaptez.

Citeste continuarea pe wowbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI