Înainte de a părăsi competiția, el a avut un discurs emoționant și a făcut unele mărturisiri dramatice din viața sa de sportiv. El a mulțumit tuturor pentru șansa de a participa în emisiunea și a adus critici dure fostului lui antrenor. El a fost sportiv de performanță, practivând schiul.

”Cariera mea s-a terminat în ianuarie! Am fost bătut la lotul național de către antrenor! M-a lăsat plin de sânge.

N-am mai continuat. Am făcut o scrisoare la federatie, dar nu am primit niciun răspuns! Mi-a plăcut apoi Exatlon, am vrut să ajung aici, am ajuns!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Experiența este una fabuloasă! Nu-mi pare rău că s-a terminat acum! Viața e scurtă și trebuie trăită cât mai frumos!”, a fost discursul lui Iulian.

Cine este Iulian Pîtea

Iulian Pitea, în vârstă de 21 de ani, este un tânăr ambițios originar din Brașov. La 26 ani, a fost component al lotului olimpic care a reprezentat România la Olimpiada de Iarnă de la Sochi, în 2014, la categoria sărituri cu schiurile și a devenit primul român care a câștigat o etapă internațională de sărituri cu schiurile.

A facut sarituri cu schiurile ca sport de performanta si, in prezent, este instructor de schi si de snowboard, atat in Brasov cat si in Austria. Face echitatie, kickboxing, motocross, inot si ca pasiuni are dansurile, mai ales cele latine bachata, salsa, dar a incercat si breakdance. Isi doreste sa devina cascador.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si