Iuliana Tudor este, de peste 25 de ani, vedeta populară a Televiziunii publice și a devenit cap de afiș pentru spectacole și concursuri de folclor. Este un om de televiziune cu o experiență uriașă și, în același timp, una dintre cele mai discrete personalități de pe scena publică, când vine vorba de viața privată.

În anul 2001 Iuliana Tudor a lansat albumul cu muzică populară “Ce le-am spus ochilor mei”, iar în 2023 a lansat și prima carte, “Fericirea nu costă nimic”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ciclonul Ashley va lovi România. Vremea se va răci brusc cu aproape 20 de grade și va fi potop. Precipitaţii de 100 l/mp- wowbiz.ro

“Cum ați rezistat la mâncătoria din televiziune?”, “Care a fost cea mai mare bâlbă a dumneavoastră?”, “Ce notă v-ați da ca interpreta de muzică populară?”, “Cum v-ați revenit după ce ați clacat?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate omului de televiziune Iuliana Tudor, în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 23:00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si