Close sidebar
Close sidebar

Un manelist celebru a fost prins drogat la volan. Cum se apară cântărețul

Iuly Neamțu a fost prins în Centrul Capitalei, la volan, deși avea urme de cocaină în organism. Manelistul vrea ca această experiență să nu fie făcută public și să șteargă cu buretele cât mai repede.

Redactia Stirile Kanal D,

Iuly Neamțu a fost prins drogat la volan.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Iulian Stan, cunoscut drept Iuly Neamțu, are dosar penal  după  ce agenții rutieri l-au prins conducând sub influența drogurilor. Poliția l-a oprit chiar în centrul Bucureștiului. Jurnaliștii spynews.ro, arată că l-au contactat pe artist, dar acesta a încercat să facă o înțelegere pentru a nu se afla despre infracțiunea gravă pentru care este cercetat.

Citește și: „Filmul maneliștilor” a bătut orice record

Iuly Neamțu este un manelist extrem de iubit de români. El s-a făcut remarcat cu piesa „Dragostea mă ocolește”. Piesa a fost lansată pe Youtube pe 7 octombrie 2014. Apoi au urmat colaborări cu maneliști celebri precum Florin Salam, Costel Biju, dar și cu artiști precum Alex Velea. Tânărul este din Giurgiu și este pasionat de muzică, încă de când era copil.

De data aceasta, manelistul are probleme cu legea. Polițiștii de la Brigada Rutieră l-au prins într-o situație delicată. Conform informațiilor intrate în posesia reporterilor SPYNEWS, manelistul este cercetat penal după ce ar fi fost declarat pozitiv în urma testării cu dispozitivul DrugTest, în noaptea de 2/3 ianuarie, în jurul orei 2.00, când a fost tras pe dreapta de agenții de circulație, în zona Centrului Vechi din Capitală.

Cum se apară Iuly Neamțu

Manelistul a recunoscut pentru spynews.ro că aparatul DrugTest l-a găsit pozitiv pentru cocaină, însă a susținut că el nu s-a drogat niciodată și că substanța interzisă i-ar fi ajuns în organism după ce a băut din paharele unor clienți. De asemenea, a încercat să ascundă totul și a zis că o să „rezolve” într-un fel, ca să nu afle lumea că este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influența drogurilor.

„Când am fost oprit de poliție, eram după trei zile de cântări. Știți cum e la petreceri... Se consumă diverse... Am ieșit pozitiv la cocaină după ce am băut din paharele altor persoane. Serios! Eram și răcit... Luam un sirop pentru răceală... Eu nu am consumat droguri. Le-am explicat și polițiștilor că probabil cocaina era de la persoanele care au participat la petrecere. Acum aștept rezultatele la sânge, de la INML.

Sunt convins că este o eroare a aparatului DrugTest, fiindcă știți foarte bine că astea dau erori.(...) Eu nu am apărut niciodată în presă cu chestii de genul ăsta. Acum o să apar pe SPYNEWS? Cum am putea face, ca să nu apară articolul?”, a declarat Iulian Stan, alias Iuly Neamțu, sugerând o „combinație reciproc avantajoasă”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Un nou scandal în showbiz-ul românesc. Alex Bodi face declarații despre Florin Salam, pe care l-ar fi împrumutat cu bani

Un fel de „amiabilă”...

În prezent, manelistul s-a ales cu dosar penal în urma faptei sale. De asemenea, insp. Andra Arsintescu, purtător de cuvânt al Poliției Rutiere București, a declarat: „În data de 3 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 3, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat. Polițiștii au procedat la testarea preliminară a conducătorului auto cu aparatul DrugTest care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive. În acest context, persoana în cauză a fost condusă la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal. Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Biroului Cercetări Infracțiuni Rutiere din Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”.

Iuly Neamțu s-ar putea alege și cu o clasare din partea procurorilor, dacă aceștia vor considera că „nu există interes public” pentru a-l trimite în judecată sau ar putea fi achitat de judecători, din același motiv.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul lui Culiță Sterp! Artistul va putea părăsi țara timp de 4 zile pentru un concert

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Potrivit autorităților, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă; cu aceeaşi pedeapsă se sancționează şi persoana, aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive, care conduce un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere”.

Însă tot legea spune că procurorii pot închide, după bunul plac, dosarele infractorilor care comit fapte pedepsite cu până la șapte ani de pușcărie: „În cazul infracțiunilor pentru care legea prevede pedeapsa amenzii sau pedeapsa închisorii de cel mult 7 ani, procurorul poate renunța la urmărirea penală când constată că nu există un interes public în urmărirea faptei”.

Citește și: Narcisa Moisa, mămică pentru a treia oară? Artista i-a bucurat pe toți cu anunțul său: „Mi-am dorit din prima fetiță”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI