Celebra Ivana Knoll a postat un clip video în care arată cum dansează pe o piesă de a lui Tzancă. Melodia are peste 14 milioane de vizualizări.

Citește și: Tzancă Uraganu trece prin momente dificile. Un apropiat a scăpat ca prin minune de la moarte

Ivana Knoll, în vârstă de 30 de ani, face senzație în mediul online. Tânăra a devenit un personaj controversat după ce a încins imaginația bărbaților la Campionatul Mondial din Qatar, prin aparițiile ei de-a dreptul compromițătoare pentru legile din Emirate.

Fosta miss a primit o viză în Statele Unite, unde face furori și petrece non-stop.

Legătura dintre Ivana Knoll și Tzancă Uraganu

De curând, bruneta a uimit pe toți cu noul său clip de pe Instagram. Superba croată a dat de înțeles că se antrenează, așa că a pus titlul: „E timpul pentru cardio”, apoi a distribuit un story cu un dans special.

Ivana dansa pe melodia interpretată de Tzancă Uraganu „Te-am văzut fără inel”, piesa lansată de cântăreț în urmă cu doar câteva luni și care a adunat pe 14 milioane de vizualizări.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO| Florin Salam, enervat la culme: „Îți pun silicoane în gură!”. Costeluș de la Clejani amenință că îi va ucide familia

După dansul sexy, tânăra a mers într-un club de fițe din Miami alături de actorul Jamie Foxx.

Citește și: Tzancă Uraganu, probleme cu depresia: ”Am crezut că nu mai pot să mă fac bine”

Ivana Knoll, fosta Miss Croația, a devenit rapid vedetă pe Instagram, acolo unde are 3,4 milioane de urmăritori. Iar cei mai mulți dintre ei au venit, așa cum era de așteptat, după aparițiile de la Campionatul Mondial din Qatar. Prezența pe stadioane la meciurile reprezentativei țării sale i-a adus superbei femei în jur de 3 milioane de urmăritori în plus, nu mai vorbim despre like-uri și mesaje.

Ea este supranumită „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială 2022”.

Citește și: Cine este fiica lui Tzancă Uraganu! Nu multă lume știe că Anais nu vrea să-i calce pe urme tatălui ei: „De asta nu e de acord”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si