Jador a ajuns pe mâinile medicilor. Ce a pățit cântărețul
Jador și-a îngrijorat fanii, după ce a postat mai multe imagini din cabinetul unui medic.
Jador a ajuns pe mâinile medicilor și și-a îngrijorat fanii după ce s-a postat într-un cabinet. Acesta a revenit ulterior și a spus că dorește să facă o transformare radicală, fiind foarte activ în mediul online.
Citește și: VIDEO- Tot mai mulți copii sunt afectați de sindromul post-bronșiolită, numit „wheezing recurent"
„Mi-am făcut cea mai tare intervenție. Deja operație e…Deja sunt șmecher”, a spus Jador, într-un videoclip postat pe Instagram.
De curând, artistul și-a surprins fanii, după ce a decis să treacă printr-o nouă schimbare și anume să își pună cercel în nas.
Citește și: Scandal uriaș între membrele unui partid politic din Cluj. Două femei au ajuns la spital
Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Medicul pediatru Mihai Craiu a explicat pe o rețea de socializare consecințele pe care le pot avea copiii care au suferit mai mult de 3 bronșiolite.
Fenomenul se numește „wheezing recurent" și se manifestă printr-o respirație șuierătoare.Sezonul primăverii vine la pachet cu viroze, gripă și alergii. Medicul pediatru Mihai Craiu a atras atenția părinților cu un mesaj postat pe rețele de socializare, prin care explică fenomenul de „wheezing recurent".
Mesajul medicului pediatru Mihai Craiu : „Un copil care are 3 sau mai multe "bronșiolite" de fapt are ALTĂ boală. Aceasta se numește "wheezing recurent" și reprezintă... o familie întreagă de boli. Nu este o boală unică! Cel puțin un episod de wheezing- respirație șuierătoare/fluierătoare-( https://youtu.be/n6YMiox1P1k) pot să aibă jumătate din copii, până să ajungă la școală.
Citește și: Un manelsit celebru nu are voie să mai meargă în SUA. Sorinel Puștiu este tratat ca un infractor acolo
25-30% din sugari pot prezenta un episod de wheezing în primul an de viață. Dar nu sunt toate aceste maladii "bronșiolită". Multe cauze pot produce wheezing recurent, dar, printre cele mai frecvent întâlnite, se numără astmul, alergiile, refluxul gastro-esofagian, diversele infecții respiratorii etc - https://www.aafp.org/pubs/afp/issues/2008/0415/p1109.html. Vă rog să țineți minte cifra TREI și să acționați în consecință! Dacă al dumeavoastră copil are 3 sau mai multe "bronșiolite" adresați-vă medicului pentru a găsi cauza reală a bolii.
#bronsiolita ”.