Close sidebar
Close sidebar

Jador a ajuns pe mâinile medicilor în noaptea de Înviere. Ce a pățit artistul

În noaptea de Înviere celebrul manelist s-a afișat pe rețelele de socializare cu perfuzia la mână. Ce a pățit îndrăgitul artist chiar cu câteva ore înainte de ziua de Paște.

Diana Bostan,

Jador, probleme de sănătate


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Când toți credincioșii erau la Biserică pentru a lua Lumina Sfântă, Jador a uimit pe toată lumea cu postarea sa în care avea la mână o perfuzie.

Jador are probleme de sănătate

În miezul nopții,  artistul s-a filmat în timp ce stătea întins în pat și avea o perfuzie la mână. Din fericire, Jador nu era pe patul de spital, ci la el acasă.

Jador a fost destul de reținut în privința problemelor de sănătate cu care se confruntă în aceaste momente, astfel că nu a dezvăluit ce a pățit sau ce afecțiuni are chiar în noaptea de Înviere.

Fanii i-au trimis sute de mesaje în care se arătau îngrijorați de starea artistului și-l încurajau.

Citeste si: VIDEO- Jador, discrimnat de Filarmonica din Timișoara? Artistul dă vina pe primarul orașului, Dominic Fritz

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Se pare că nu a fost nimic grav, iar la câteva ore, Jador s-a afișat la Biserică, de unde a luat lumină. Cel mai probabil calmantele și tratamentul prescris de medicii care au venit la el acasă și-au făcut efectul și se simte mai bine.

Jador, o nouă lovitură după ce nu a mai fost lăsat să cânte la Timișoara

De data aceasta problemele au interventi la Iași, acolo unde Jador urma să cânte.

Citeste si: VIDEO| Un turneu național de manele intitulat sugestiv "Dau moda" va avea loc la Filarmonica din Timișoara

„A fost un acord verbal între noi.

Ulterior, el (primarul) a fost influențat de concurență, în mod negativ. „Domnule, îl aduci acolo să ne cânte...”. Concurența se folosește de toate mijloacele posibile și imposibile ca să poată să îl dea jos de la putere și să preia puterea. Eu nu am luat legătura niciodată cu el și nici nu o voi lua! Eu am fost invitat să cânt acolo de oranizatorii care au vorbit cu primarul, cu directorul, au avut un acord”, a mărturisit Jador, în cadrul emisiunii Stars News.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI