Jador și Georgiana sunt împreună de mulți ani și au trecut printr-o serie separări și împăcări, dar se pare că cei doi, la final tot ajung să fie împreună.

Citeste si: Bianca Comănici și Marius de la Puterea Dragostei devin din ce în ce mai apropiați. Cum au reacționat internauții

Cuvinte de laudă la adresa Georgianei

De fiecare dată când vorbește despre cea care i-a furat inima, Jador are numai cuvinte de laudă la adresa ei.

„Un om simplu este un om simplu. Nimeni nu se uită la el.Tot ce are el mai bun, este sufletul lui. Este de mare preț ca iubirea ta să fie legată de sufletul tău. Am avut și eu asta, dar la un moment dat te maturizezi, îmbătrânești și îți dai seama că lucrurile nu sunt așa. Trebuie să fii fericit, și tu, și persoana de lângă tine. Este mai bine, la un moment dat, să vă separați. Eu nu zic că sunt despărțit sau ceva. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Atunci când ești tânăr și bogat oamenii cred oricum că ești mai bogat decât ești. Pentru că, de fapt, tu nu ai atât. Oamenii nu mai văd valorile tale sufletești, valorile pe care le ai tu, de fapt, ci valorile tale materiale, valorile profesionale.Georgiana este și va fi cea mai șmecheră femeie pe care am întâlnit-o. Când va fi, dacă va fi vreodată asta, o aștept cu drag”, a spus fostul concurent de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Cristian Jitaru de la Puterea Dragostei varsă lacrimi amare și acum după despărțirea de Mona. Tânărul și-a pus sufletul pe tavă: „Mi-a fost foarte greu. Nu mâncam, nu dormeam”

Jador și Georgiana, din nou împreună

Artistul a ținut să precizeze aproape de fiecare dată când vine vorba despre cea care i-a furat inima că ea este singura care nu s-a uitat la banii lui, în rest toate celelalte femei din viața sa ar fi făcut acest lucru.

Jador și-a mărturisit dragostea față de Georgiana Elisei, femeia cu care a avut cea mai lungă relație de până acum. Cei doi au avut de înfruntat multe obstacole pe parcurs, dar se pare că destinul i-a adus din nou împreună: ,,Nu e momentul de nuntă. E iubita mea, atât. Am și eu o iubită." 

Citeste si: Cristi Marinescu, amenințat cu bătaia în casa "Puterea Dragostei". "Ai grijă cum vorbești!"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si