Close sidebar
Close sidebar

Jador, amenințat de Turcu de la ”Puterea Dragostei”: ”Nu mă ține nimic aici! Plec cu tine de gât!”

Jador a fost amenințat de Turcu de la ”Puterea Dragostei”. Proaspăt reîntors în emisiunea difuzată pe Kanal D, Jador a făcut o glumă la adresa lui Turcu, iar acesta a izbucnit.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Remus Dumitrache, Jador, după cum îl știe publicul, concurentul s-a reîntors în emisiune de curând și a intrat în conflict cu Turcu. Băiatul a făcut o glumă la adresa lui, însă Turcu a răbufnit: „Bă, ai grijă ce glume faci! N-am chef de glume! Nu stau în emisiune aici și nu mă ține nimic aici...și plec în secunda doi și plec cu tine de gât!”.

Citeste si: Mariana de la „Puterea Dragostei” în extaz de când a intrat Jador în casă: „A venit soțul meu, bărbatul meu! Nu se mai ia nimeni de mine acum!”

Jador amenințat de Turcu de la „Puterea Dragostei”: „Nu mă ține nimic aici! Plec cu tine de gât!”

Jador de la „Puterea Dragostei” a replicat: „Bă glumeam, bă!”.

Citeste si: Nelson Mondialu, tată lui Livian de la Puterea dragostei: ”Am luat cuțitul! Am atacat!”. Prima lui infracțiune în clasa a VII-a

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei” și Jador reîntâlnire după scandalul pe care l-au avut. Jador nu și-a găsit cuvintele în fața ei: „Am fost nesimțit”

Turcu formează un cuplu alături de Roxana Buzoianu, iar Jador s-a reîntors în casa „Puterea Dragostei” pentru a-și întâlni o nouă iubire.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI