Remus-Ionuț Dumitrache a declarat de ce nu mai vorbește Alex Velea cu el. Cântărețul a vorbit deschis pe contul lui oficial de socializare. „Cred că e supărat pe mine, din unele motive...știți și voi de ce...Dar, spuneți-i că noi doi am schimbat muzica și că noi doi ar trebui să facem asta în continuare. Să-i trimiteți asta și să-i spuneți că-l iubesc.”, a zis Jador.

Citeste si: Maria și Marinescu de la „Puterea Dragostei” s-au mutat împreună. Tinerii împart toate sarcinile casnice la doi

Jador a afirmat că are 26 de ani și că va lansa o piesă intitulată „Viața privată”, săptămâna viitoare. Manelistul le-a mai zis fanilor săi că își dorește un copil, însă nu are timp acum să fie tată. „Am terminat facultatea în Relații publice internaționale, am făcut și master. Lucram și 8h pe zi, eram casier la Carrefour.”, s-a confensat Jador de la „Puterea Dragostei”.

Motivul disputei dintre Jador și Alex Velea

Jador a dezvăluit că nu mai are o relație atât de apropiată cu Alex Velea, din cauză că artistul s-ar fi supărat pe el.

Alex Velea și Jador au legat o frumoasă prietenie, în urma colaborărilor muzicale. Piesele lor au rupt topurile, însă acest lucru rămâne doar o amintire, deoarece Velea nu vrea să mai audă de manelist.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” aruncă bomba: „Azi fac o prostie foarte mare!”

Colaborările cu Alex Velea au avut un succes răsunător, însă Jador a dezvăluit că fiecare și-a ales propriul drum și e mai bine ca pe viitor acest lucru să rămână neschimbat.

jador-cearta-alex-velea
Jador de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Cu toate că până acum niciunul dintre artiști nu au vorbit despre o posibilă ruptură între ei pe plan profesional, manelistul a dat cărțile pe față și a recunoscut că Velea este supărat pe el de ceva vreme, de când a ales să facă anumite schimbări în privința repertoriului său.

Citeste si: Cine vor fi câștigătorii „Puterea Dragostei”, sezonul acesta? Cei doi îndrăgostiți reprezintă cuplul norocos

Jador continuă totuși să facă furori. Următoarea melodie va fi lansată săptămâna viitoare pe canalul de Youtube al lui Nek Florin.

Citeste si: Mona de la Puterea Dragostei va fi mămică pentru a doua oară? Ce spune despre sarcină


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si