Jador de la „Puterea Dragostei” a fost surprins în compania unei alte femei, conform Spynews.ro. Cei doi au plecat împreună din București. Totul după ce artistul a mărturisit că este îndrăgostit de Georgiana Elisei.

Jador, nehotărât când vine vorba de dragoste

Acum câteva zile, Jador a declarat că s-a împăcat cu Georgiana și că ea este femeia cu care vrea să își întemeieze o familie.

Dar artistul a fost surprins în compania unei alte femei, nu în București, ci undeva la munte, crezând că nimeni nu va afla de escapada lor.

Jador era foarte relaxat, purta un trening și se ținea de braț cu o tânără șatenă, ce purta o rochie scurtă peste care a pus o haină de blană.

Cei doi, împreună cu un prieten de-al artistului s-au plimbat prin centrul Brașovului, dar fără a se feri cu noua domnișoară din viața sa.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Simina Loica și Bianca Comănici au uimit pe toată lumea. Au făcut anunțul în direct: "Da, de astăzi!"

Ce s-a întâmplat între Jador și Georgiana Elisei?

Să fie oare o simplă escapadă sau Jador și Georgiana au pus punct relației, la doar câteva zile după împăcare.

Toată lumea știe de slăbiciunea lui Jador pentru femeile frumoase, și deși a fost asociat cu mai multe domnișoare mondene, Jador s-a întors mereu la Georgiana.

Acum câteva zile, artistul declara că Georgiana este femeia cu care vrea să-și petreacă restul zilelor și cu care să-și întemeieze o familie.

''Ce pot să vă spun este că: Da! Sunt cu ea! Noi nu suntem copii. Avem 27 de ani. Nu mi-a pus capac. Mă cunoaște foarte bine. Este femeia care te completează. Este singura în care am încredere! Eu sunt fericit oricum, dar, da! Contribuie la echilibrul meu emoțional!'', a spus el în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Gestul neașteptat făcut de Simina Loica. Urmăritorii săi au criticat-o dur: „Și-a distrus viața, regretă după Jador”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si