Jador de la „Puterea Dragostei”, mesaj pentru fanii săi și nu numai: „Le mulțumesc celor care au crezut în mine când eram doar un simplu om. Azi cu ajutorul lui Dumnezeu sunt un om iubit de atâta lume, însă poate nepregătit pentru oamenii răi. Am îmcercat să rezolv fiecare problemă pe care alții au avut-o cu mine...prin bun simț și prin evitarea oricărui scandal care mi-ar putea afecta munca.

Eu știu să cânt, iubesc să cânt și voi merge pe acest drum...pentru că indiferent câtă lume nu este de acord și pune piedici în calea mea...Cineva de Sus a făcut deja acest plan pentru mine! Vă mulțumesc pentru mesajele frumoase și pentru cele mai puțin frumoase. Toate astea îmi întăresc și mai mult dorința de a munci și de a vă oferi surprize.”

Jador, mesaj pentru cei care îi vor răul

jador de la puterea dragostei mesaj
Mesajul lui Jador de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mona de la „Puterea Dragostei” l-a dat uitării pe George. Pe cine ține acum bruneta de mână

Citeste si: Berna de la „Puterea Dragostei”, mesaj în exclusivitate pentru știrilekanald.ro, de ziua fostei soacre

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Andra Volos și Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat. Gestul care i-a dat de gol

Remus Ionuț Dumitrache, alias Jador afirmă că a trecut peste orice greutate și că oricine i-a dorit răul l-a făcut doar să fie și mai puternic. Bărbatul este implicat în prezent în mai multe proiecte muzicale. Melodiile lui au devenit hit-uri în rândul tinerilor.

Jador a cântat alături de mai multe vedete din România, precum Alex Velea, Ruby, Costi Ioniță și mulți alții.

Citeste si: Probleme pentru Cristian Comanici: Cristian Marinescu si-o doreste si el pe Mariana! Pe cine ar alege tanara


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si