Recent,  Jador de la Puterea Dragostei a postat un videoclip pe TikTok în care le arată fanilor cum își petrece o zi liniștită. Acesta este singur, plimbându-se în parc, bucurându-se de aerul curat, de oamenii din jurul lui și de statutul de om simplu, statut pe care, odată cu faima, l-a pierdut, dar nu în totalitate.

Jador de la Puterea Dragostei: „Mă simt un om normal ” 

Jador a declarat că se simte un om liber, se simte normal și se bucură de faptul că nimeni nu îl bagă în seamă în acele moment: „Mă simt un om normal ”.

Citeste si: Jador a explicat de ce nu mai există cale de împăcare între el și Georgiana Elisei

„Nu m-am mai plimbat de foarte mult timp așa. De foarte mult timp piciorușele mele nu au atins pământul, să se plimbe așa, liniștite.

Jador de la Puterea Dragostei

Jador de la Puterea Dragostei

[Sursa foto: Facebook-Jador]

Uite, oameni frumoși, stai și tu liniștit în energia ta, să nu zică nimeni nimic, să nu te bage nimeni în seamă. Îmi era foarte dor de treaba asta. Mă simt un om normal. Mă simt un om care are o viață, fix așa”, a declarat Jador, pe contul său de TIK-TOK.

Jador se simte singur după despărțirea de Georgiana Elisei

Fostul concurent de la ,,Puterea Dragostei'' este deseori în lumina reflectoarelor, mai ales după despărțirea recentă de Georgiana Elisei, fata care i-a fost alături chiar și în cele mai grele momente. Frumoasa poveste de dragoste dintre ei s-a încheiat, iar artistul a declarat că se simte singur.

„Nu pot să-mi fac o relație prea curând! Am cunoscut foarte multe femei mișto, doar că… Fizic, de multe ori, mă îndrăgostesc, dar nu înseamnă că avem o relație.

Cel mai mult contează vibe-ul, nu fizicul. Multe fete au acel ceva, dar… E greu! Am realizat că sunt singur, după despărțirea de Georgiana, nu mai am un om de bază pe lângă mine”,  a declarat Jador.

Citeste si: Bianca Comănici, fosta concurentă de la ,,Puterea Dragostei'', a recunoscut că simpatizează un influencer: ,,Pe el îl fac tatăl copiilor mei''

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si