Artistul a participat la un podcast moderat de Roxana Nemeș. Jador a făcut mai multe declarații din viața personală, dar și cea profesională. Este un artist foarte apreciat și cunoscut din România, care cunoaște faptul că succesul și faima au un preț scump. Printre persoanele care îl apreciază, Jador are parte însă și de critici.

,,Care vor mă iubesc, care nu, nu''

Acesta s-a confruntat cu tot felul de remarci la adresa sa. Este afectat de părerile oamenilor,  dar cu timpul s-a obișnuit cu faptul că nu toată lumea poate fi mulțumită. De asemenea, consideră că persoanele care vor să fie alături de el și îl iubesc, îl acceptă așa cum este el.

Citeste si: Jador, probleme cu poliția. Ce amendă a primit fostul concurent „Puterea Dragostei”

„Mulți o să critice, mulți o judece. Care vor mă iubesc, care nu, nu. Băi, oamenii chiar simt că esti mai dezinvolt. Mă deranjează foarte mult oamenii, în general....tu l-ai vazut pe Serghiei Mizil? Tu știi cât de inteligent e omul ăla? Foarte inteligent! Dar e posibil ca unii să-l vadă ca pe un bădăran și un needucat. Dar pur si simplu că el este mai dezinvolt și așa sunt și eu.

Dar pe cine nu deranjează gura oamenilor?! În realitate, normal că contează părerea oamenilor, pentru că este rezultatul muncii tale până la urmă, contează. Eu m-am obișnuit că nu ai cum sa-i mulțumești pe toți.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Sunt câțiva care nu mă plac pentru că sunt țigan. Sunt alții care nu mă plac pentru că sunt dezinvolt. Dar eu nu pot să fiu ce vor ei. Sunt câțiva care vor să vorbesc îmntr-un fel, sunt alții care vor ca eu să aleg o iubire pe care ei o vor. Eu trăiesc așa cum vreau și așa cum mi-a dat Dumnezeu”, a spus Jador în podcastul Roxanei Nemeș.

Jador, fostul concurent de la ,,Puterea Dragostei'', nu se lasă influențat de părerile oamenilor: ,,Care vor mă iubesc, care nu, nu''

Jador, fostul concurent de la ,,Puterea Dragostei'', nu se lasă influențat de părerile oamenilor: ,,Care vor mă iubesc, care nu, nu''

[Sursa foto: Facebook-Jador]

„Aș vrea să trăiesc după voia lui Dumnezeu”

Jador este un om cu credință în Dumnezeu și provine dintr-o familie credincioasă. Acesta recunoaște faptul că de multe ori încalcă regulile divine și se pierde în plăceri, după cum chiar el afirmă. Una dintre dorințele sale ar fi să trăiască după voia lui Dumnezeu. 

Citeste si: Jador a spus adevărul despre relația cu Georgiana

„Eu nu trăiesc cum vreau să trăiesc eu, de fapt. Mă pierd în plăcerile vieții și-mi place să trăiesc în plăcerile vieții. De exemplu, aș putea să mă abțin de la a mânca prostii, că Dumnezeu spune despre asta. Sau despre ură, mai am puțină ură în suflet, bine nu ca alții, iert foarte ușor.

Am chestii pe care vreau să le îndrept. Nu aș vrea să mai vorbesc urât, nu aș vrea să mai fac greșeli, să mai jignesc pe cineva fără să-mi dau seama.

Aș vrea să postesc cât mai mult, să trăiesc după voia lui Dumnezeu! Dar nu pot, am o fire omenească!”,a declarat Jador la podcastul Roxanei Nemeș.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citeste si: Jador a fost pus la punct de mama sa, după ce s-a împăcat cu Georgiana Elisei: „O să rămâi singur ca Botezatu!”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si