Close sidebar
Close sidebar

Jador de la „Puterea Dragostei” se însoară. Vezi cine este aleasa

Jador de la „Puterea Dragostei” se însoară. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D a probat primul costum de ginere.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Jador- ginere. Jador de la „Puterea Dragostei” se însoară. Vezi cine este aleasa fostului concurent al emisiunii de la Kanal D. Tânărul a mers la atelierul de modă al Adinei Buzatu pentru a-și alege un costum de ginere, însă nu a dezvăluit cine va fi aleasa.

Jador- ginere. Citeste si: Andy Adetu de la Puterea Dragostei, schimbare șoc. Cum arată acum fostul concurent

Jador- ginere. Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei își justifică ieșirea nervoasă din cadrul emisiunii

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Jador- ginere. Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei are o nouă iubită? "A dus-o acasă de Paşte, la părinţi"

Jador de la „Puterea Dragostei” se însoară. Vezi cine este aleasa

Jador- ginere.

„Dacă ați visat vreodată la un bărbat adevărat... Un prinț pe cal alb, eu sunt prințul pe paion. În sfârșit mi-am găsit și eu un costum pentru nuntă. Mi-am găst costumul potrivit pentru nuntă. L-am căutat mereu, am zis că port mereu costume, însă nu aveam unul pentru nuntă. Deci fetelor, așa trebuie să arate bărbatul de lângă voi!” a transmis Jador de la „Puterea Dragostei”.

Jador- ginere. Jador de la „Puterea Dragostei” a scris în dreptul fotografiei postată pe contul său oficial de Facebook: „Pregătit de nuntă! Pupici!”.

Jador- ginere. Până în prezent, Jador de la „Puterea Dragostei” nu a dezvăluit încă dacă este într-o relație sau nu cu cineva, însă tânărul are planuri mari de viitor.

Jador- ginere. Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, criticată că s-a pozat fără lenjerie intimă! Ce le-a răspuns răutăcioșilor?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI